Billetter til: Phantom of the Opera

Phantom of the Opera

4.8 (226)
Fra kr 257

Phantom of the Opera er musicalernes musical. Andrew Lloyd Webbers mesterværk fejrede sit 25 års jubilæum i 2011, og fortsætter med at fortrylle publikum i Her Majesty's Theatre i Londons West End, efter at have været opført flere end 11.000 gange. 

Højdepunkter

- Sikre dig billetter til denne publikumsfavorit
- Vælg dine egne pladser
- Nyd den enestående scenekunst og special effects
- Oplev musicalklassikeren der har vundet over 50 priser
- Man-fre kan du oftest spare ved at bestille online

Hvad kan jeg forvente?

Hvad handler Phantom of the Opera om? 
The Phantom of the Opera er baseret på en klassisk fransk gyser om det skrækkelige og legendarisk spøgelse, der plager det gamle franske operahus, og som bliver forelsket i den unge og smukke skuespillerinde. 

Vidste du det om Phantom of the Opera? 
The Phantom of the Opera er et musicalfænomen med nogle af de mest pompøse kulisser, kostumer og specialeffekter, der nogensinde er skabt til scenebrug. Stykket havde verdenspremiere på Her Majesty's Theatre i London den 9. oktober 1986, og siden har der været spillet over 11.000 forestillinger på samme teater i London. På verdensplan har The Phantom of the Opera været vist i over 90 byer og vundet mere end 50 teaterpriser!

Hvem er holdet bag?
Den verdensbeørmte engelske komponist Andrew Lloyd Webber står bag denne musicalproduktion. Harold Prince instruerer og Cameron Mackintosh producerer. 

The Phantom of the Opera varer ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause. 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Vigtig information

Bemærk venligst: Grand Circle har begrænset udsyn i siderne. I enden af Stalls og Royal Circle er udsynet begrænset på grund af udhæng.

Forestillinger

Mandag til lørdag kl. 19.30

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Print ud e-billet

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Her Majesty's Theatre

Adresse
57 Haymarket London SW1Y 4QL

×