Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Størst indenfor billetsalg til musicals

Velkommen til LondonMusicals.dk. Stedet for dig, der vil opleve verdens bedste musicals live i det magiske West End i London. Her kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til Londons største og mest populære musicals.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Arenainfo.

Queen's Theatre

Queen's Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Les Misérables

Les Misérables

4.8 (523)
Fra 271 kr

Cameron Mackintoshs legendariske produktion af Boublil og Schönbergs Les Misérables er et verdensomspændende hit. Set af flere end 70 millioner mennesker i 43 lande og på 22 sprog rundt om i verden, slår den stadig salgsrekorder overalt. 

Højdepunkter

- Nyd den verdensberømte musical
- Vælg dine egne pladser
- Oplev musicalklassikeren med den ørehængende musik
- Få fat i de populære billetter

Hvad kan jeg forvente?

Hvad handler Les Misérables om?
Historien udspiller sig i Frankrig i det 19. århundrede. Les Misérables er en medrivende fortælling om knuste drømme og ulykkelig kærlighed, passion, offer og forløsning. Forestilling er en tidsløs fortælling om den menneskelige viljes overlevelse. 

Tidligere dømte Jean Valjean er blevet jagtet i årtier af den ustoppelige politimand Javert, da han overtræder sin løsladelse. Da Valjean siger ja til at passe fabriksarbejderen Fantines unge datter, Cosette, ændres deres liv for altid. 

Med sangene 'I Dreamed A Dream', 'Bring Him Home', 'One Day More' and 'On My Own' – Les Misérables er virkelig showet over alle shows! 

Oplev Les Miserables magi, bestil dine billetter online i dag!

Vidste du det om Les Misérables?
Les Misérables er blevet indspillet 31 gange. Videoen fra 10-års jubilæet for Royal Albert Halls gallakoncert har solgt langt over en million eksemplarer, hvilket gør den til en af de mest sælgende musicalvideoer i Storbritannien. Cameron Mackintosh og Royal Shakespeare Companys opsætning af Les Misérables af Alain Boublil og Claude-Michel Schönberg er baseret på Victor Hugos roman af samme navn, har sangtekster fra Herbert Kretzmer og musik af Claude-Michel Schönberg med originaltekst af Alain Boublil og øvrigt materiale af James Fenton. Les Misérables er fortolket og instrueret af Trevor Nunn og John Caird.

Hvem er holdet bag?
Les Misérables er produceret af Cameron Mackintosh. Claude-Michel Schönberg er medforfatter og komponist på både Les Misérables og Miss Saigon, alt sammen i samarbejde med Alain Boublil. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Vigtig information

Hvor længe varer musicalen? 
Les Misérables varer ca. 3 timer inkl. pause. 

Er dette noget for mig?

Les Misérables er en musical for folks af alle aldre, unge som gamle. Børn skal være 3 år eller ældre for at kunne nyde showet. Les Misérables er endvidere anbefalet for børn fra 7 år og op, men børn fra 3 år bliver lukket ind med en billet. Hvis de bliver rastløse under forestilling kan teatret bede jer om at forlade salen. 

Forestillinger

Mandag til lørdag kl. 19.30. Onsdag og lørdag kl. 14.30.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 50 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Queen's Theatre

Adresse
51 Shaftesbury Avenue London W1D 6BA

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.