Come From Away

Come From Away

på Phoenix Theatre

Pris fra 191 kr

Oplev den fantastiske historie om en lille by, der bød verden velkommen. Som den fortsætter med at blive udsolgt og bryde rekorder på Broadway, over hele USA og i Canada, er Come From Away nu klar til landing til din UK-præmiere på Londons Phoenix Theatre fra d. 30. januar 2019. 

Højdepunkter:
- Nyd Come From Away nu i London
- Oplev den nye musical kaldet 'rørende og medrivende' 
- Vælg dine egne pladser 

Oplev Come From Away
Denne hjertevarme og glade nye musical er den sande historie som 7000 flypassagere fra over hele verden, som strander i Canada på grund da hændelserne d. 11. september, og det lille Newfoundland-samfund, der inviterer disse 'come from aways' ind i deres liv. 

Som usikkerhed bliver til tillid og musikken spiller langt ud på natten, vokser taknemmlighed sig til venskab og deres fortællinger bliver en hyldst til håb, medmenneskelighed og sammenhold. 

Musicalen har vundet en Tony Award for 'Bedste instruktion af en musical'. Christophers Ashleys produktion giver publikum et farverigt og forskelligt hold skuepillere, alt sammen bragt til live af det Tony- og Grammy-nominerede forfatterhold  Irene Sankoff og David Hein.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2019-01-30

Spiller til
2019-05-25

Forestillingens længde:

Vejviser


Benyt Piccadilly eller Northern line til Leicester Square Station. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail