Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Størst indenfor billetsalg til musicals

Velkommen til LondonMusicals.dk. Stedet for dig, der vil opleve verdens bedste musicals live i det magiske West End i London. Her kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til Londons største og mest populære musicals.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Arenainfo.

Phoenix Theatre

Phoenix Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Come From Away

Come From Away

5.0 (8)
Fra kr 162
Oplev den fantastiske historie om en lille by, der bød verden velkommen. Som den fortsætter med at blive udsolgt og bryde rekorder på Broadway, over hele USA og i Canada, er Come From Away nu klar til landing til din UK-præmiere på Londons Phoenix Theatre fra d. 30. januar 2019. 

Højdepunkter:
- Nyd Come From Away nu i London
- Oplev den nye musical kaldet 'rørende og medrivende' 
- Vælg dine egne pladser 

Oplev Come From Away
Denne hjertevarme og glade nye musical er den sande historie som 7000 flypassagere fra over hele verden, som strander i Canada på grund da hændelserne d. 11. september, og det lille Newfoundland-samfund, der inviterer disse 'come from aways' ind i deres liv. 

Som usikkerhed bliver til tillid og musikken spiller langt ud på natten, vokser taknemmlighed sig til venskab og deres fortællinger bliver en hyldst til håb, medmenneskelighed og sammenhold. 

Musicalen har vundet en Tony Award for 'Bedste instruktion af en musical'. Christophers Ashleys produktion giver publikum et farverigt og forskelligt hold skuepillere, alt sammen bragt til live af det Tony- og Grammy-nominerede forfatterhold  Irene Sankoff og David Hein.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Vejviser

Phoenix Theatre

Adresse
Charing Cross Road London WC2H 0JP

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.