Billetter til: Only Fools and Horses - The Musical
Fra 1.329 kr

Only Fools and Horses - The Musical

Gem
Gem ikke
4.0 (2)

Se dine yndlingsfigurer fra komedieserien Only Fools and Horses live i denne sjove musical! Gør dig klar til at nyde de energifyldte musikalske optrædener i teatret. Du kommer til at græde af grin!

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Oplev Del Boy, Rodney og resten af gruppen live
- Grin og nyd denne komediedrevne musical
- Lyt til morsomme originale sange

Hvad kan jeg forvente?

Hvis du allerede har set og elsket komedieserien Only Fools and Horses, som blev sendt i 64 episoder over en 22 år lang periode, så er dette en helt speciel overraskelse til dig. Hvis du derimod ikke kender serien, så har du en sjov aften og mange timers latter i vente!

I Only Fools and Horses The Musical er brødrene Del Boy (hvis rigtige navn faktisk er Derek) og Rodney hovedpersonerne. De skaber ulykker, akavede øjeblikke og situationer med megen latter på deres bekostning. Hvad er det største mål med deres eventyr? At blive rige. De tror altid, at det vil lykkes dem, og derfor får de altid viklet sig ind i adskillige situationer, som skaber problemer for alle. Men det får dem ikke til at miste modet. Som Del Boy altid siger: "Don't worry, Rodney. This time next year we'll be millionares!"

Only Fools and Horses The Musical er en underholdende fejring af livet i den traditionelle arbejderklasse i London og en fejring af de mål, vi alle deler. Der er mange timers sjov for alle!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret. Mobilbilletter er accepteret.

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Vejviser

Theatre Royal Haymarket

Adresse
18 Suffolk St London SW1Y 4HT Storbritannien

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.