Billetter til: Cabaret
Fra 413 kr

Cabaret

Gem
Gem ikke
4.7 (3)

Willkomen. Bienvenue. Welcome!
Du bør absolut ikke gå glip af denne ny-opsætning af Cabaret the Musical på den berygtede Kit Kat Club midt i Londons West End!

Højdepunkter

- Syng med på alle de store hits
- Oplev en rørende og dramatisk historie
- Få billetter til denne klassiske musical
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

I Rufus Norris' længe ventede genfortolkning, af hans prisvindende produktion af Cabaret, kan du for første gang opleve den internationalt anerkendte sanger & sangskriver John McCree i sin musicaldebut, som den gådefulde konferencier i Cabaret i London.

Lige siden Will Young vandt Pop Idol i 2002, har Will Young været en af Storbritanniens mest populære og succesrige musikere, og solgt over 9 millioner albums.

Denne udgave af Cabaret i London byder på opsigtsvækkende koreografi, blændende kostumer og nogle af de mest ikoniske sange, så som 'Money Makes the World Go Round' , 'Two Ladies' , 'Maybe This Time' og selvfølgelig 'Cabaret'.

Cabaret the Musical forvandler Berlin i 1931 til en fræk og sydende oase af dekadence. Her finder du den berygtede konferencier og den frække Sally Bowles, som hver aften optræder i den berygtede Kit Kat Klub i Berlins mørke hjerte.

Siden Cabaret havde premiere på Broadway i 1966, og den berømte filmversion havde premiere i 1972, med Liza Minnelli og Oscar-vinderen Joel Grey i hovedrollerne, har Cabaret vundet et svimlende antal priser, herunder 8 Oscars, 7 BAFTAs og 13 Tonys.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter ?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

Forestillinger

Monday to Saturday 7.30pm Wednesday and Saturday 2.00pm

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingsinfo.

Vejviser

Kit Kat Club

Adresse
(At the Playhouse Theatre) Northumberland Ave London WC2N 5DE

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.