Billetter til: Mrs. Doubtfire
Fra 230 kr

Mrs. Doubtfire

Gem
Gem ikke
4.3 (3)

Mrs. Doubtfire the Musical i London er en morsom og hjertevarm historie om at holde fast i sine kære mod alle odds. Mrs. Doubtfire er den musikalske komedie, vi har brug for lige nu.

Højdepunkter

-Få billetter til denne nye musicalske komedie
-Vælg dine egne pladser
-Har du set filmen? - Så nyd nu musicalen

Hvad kan jeg forvente?

Den nye musicalkomedie; Mrs. Doubtfire i London, er klar til at skabe fest, glæde, grin og hjertevarme i Londons West End fra maj 2023!

Den arbejdsløse skuespiller Daniel vil gøre alt for sine børn. Efter at have mistet forældremyndigheden i en rodet skilsmisse, skaber han et alter ego, den skotske barnepige Euphegenia Doubtfire, i et desperat forsøg på at blive i deres liv.
Da hans nye ”liv” som Mrs. Doubtfire får sit eget liv, lærer Daniel mere fra Mrs. Doubtfire, end han havde regnet med, bl.a. om kærlighed, ærlighed og hvordan man er en god far.

Mrs. Doubtfire er en utrolig skæg og rørende historie, som kun kan blive et hit i denne nye musical version.

Mrs. Doubtfire er en amerikansk hitfilm fra 1993. Instrueret af Chris Columbus med Robin Williams som Daniel Hillard og Sally Field som Miranda.

Mrs. Doubtfore er blevet skabt på baggrund af en bog af Karey Kirkpatrick og John O'Farrell. Original musik og tekst af Wayne og Karey Kirkpatrick og instrueret af den 4-dobbelte Tony-vinder Jerry Zaks (Hello, Dolly!)

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter ?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

-40%

%

Tilbud kan bestilles mellem 2024-04-03 – 2024-09-27 for forestillinger: tirsdag, onsdag, torsdag, fredag mellem 2024-04-03 – 2024-09-27

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Vejviser

Shaftesbury Theatre

Adresse
210 Shaftesbury Avenue London WC2H 8DP

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.