Billetter til: Back to the Future: The Musical
Fra 480 kr

Back to the Future: The Musical

Gem
Gem ikke
4.5 (30)

Vi kender dem allerede, Marty McFly, Doc Brown, Lorraine og Biff, og nu har vi mulighed for at møde dem alle igen, i denne helt nye og spektakulære musical i Londons West End. Lad os tage Tilbage til Fremtiden, på den musicalske måde

Højdepunkter

-Sikre dig billetter til denne nye Blockbuster musical.
-Vælg dine egne pladser i teatret
-Nyd musikken live fra hit filmen fra 1985.
-Du har sikkert set film, nyd nu musicalen.

Hvad kan jeg forvente?

Velkommen til Hill Valley! Ta' med på en fantastisk tur tilbage i tiden, når film, pop & kultur klassikeren fra 1985 lander i Londons West End, som en helt ny og banebrydende musical.

Da Marty McFly ved et uheld bliver transporteret tilbage til 1955 i en tidsmaskine, der er bygget af hans gode og noget excentriske ven, opfinderen Doc Brown, kommer Marty desværre til at ændre historiens gang, med katastrofale følger for fremtiden - Martys fremtid!
Nu er Marty & Doc i et kapløb med tiden, for at ændre 1955 tilbage til den originale udgave, og sende Marty selv.....Tilbage til Fremtiden.

Ansvarlige for at få denne koniske historie tilpasset scenen, og som musical, står ingen andre end filmens skabere Bob Gale og Robert Zemeckis.

Musikken og sangene er der heller ikke gået på kompromis med, da det er Alan Silvestri (Avengers: Endgame) og Glen Ballard (Michael Jackson’s Man in the Mirror) der har ansvaret, sammen med filmens hits, så som "The Power of Love", "Johnny B Goode", "Earth Angel" og "Back in Time".

Forbered dig til en vild og spændende rutchetur af en teateroplevelse.

Når Back to the Future - the Musical rammer 88 mph, så vil du opleve seriøst ...... underholdning.

Bestil dine billetter igår!

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter ?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 40 minutter

Vejviser

Adelphi Theatre

Adresse
409-412 Strand London WC2R 0NS

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.