Billetter til: Sunset Boulevard
Fra 1.031 kr

Sunset Boulevard

Gem
Gem ikke

Oplev Nicole Scherzinger i den ikoniske rolle som Norma Desmond i Andrew Lloyd Webbers legendariske musical i Londons West End, fra denne september. Instrueret af den visionære Jamie Lloyd, vil denne produktion give en frisk fortolkning af berømmelse og ambition. Lad dig opsluge af den stemningsfulde musik og den fængslende fortælling, der definerer denne tidløse klassiker.

Højdepunkter

- Oplev Nicole Scherzinger som Norma Desmond.
- Ny opsætning af Sunset Boulevard
- Instrueret af den visionære Jamie Lloyd
- Nyd Andrew Lloyd Webber's klassiske musik

Hvad kan jeg forvente?

Velkommen til Londons West Ends fortryllende univers!

Oplev Nicole Scherzinger puste nyt liv i den udødelige rolle som Norma Desmond i Andrew Lloyd Webbers verdensberømte musical Sunset Boulevard.

Under den visionære instruktion af Jamie Lloyd vil denne tidløse musical opsuge dig med sin stemningsfulde musik, der indeholder klassikere som "With One Look", "The Perfect Year" og "As If We Never Said Goodbye".

Tag med på en rejse ind i drømmene og minderne hos den glamourøse Norma Desmond (Scherzinger), en falmet filmstjerne, der længes efter at vende tilbage til det store lærred.

Sunset Boulevard er fortællingen om den berusende følelse, men også undertiden farlige tiltrækning, til berømmelse og tilbedelse.
Indhyllet i ren vintage Hollywood glamour og kynisme, er Sunset Boulevard en rørende kritik af ambition, når det tager overhånd.

Gå ikke glip af denne fængslende, must-see produktion.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter per e-mail.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Vejviser

Savoy Theatre

Adresse
Savoy Ct London WC2R 0ET

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.