Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 35 års erfaring

  • Dansk kundeservice

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Vores kunder siger

Favoritter i Musicals i London

Se alle musicals

ABBA Voyage

Den 27. maj 2022 åbnede ABBA Voyage-koncerten i London, næsten 50 år efter, at ABBA vandt det internationale Melodigrandprix i Brighton, England med deres hitsang Waterloo i 1974. Siden da har ABBA udgivet en endeløs række af hitsange, indtil de stoppede i 1982, eller holdt en pause, som de selv formulerede det.

Så det er et stykke tid siden ABBA lavede musik sammen sidst. Men nu har de besluttet, at det er tid til at slutte pausen, og gå tilbage på "scenen" igen.
Sandt at sige, så kommer hovedinspirationen til ABBA for at indspille nyt musik igen, fra deres store involvering i at skabe den mærkeligste og mest spektakulære koncert, du nogensinde kunne drømme om; ”ABBA Voyage”. Du vil høre masser af deres kæmpe hits, samt nogle af deres nye sange undervejs i koncerten.

Du skal bare læne dig tilbage i stolen som publikum, eller stå på dansegulvet foran scenen, og se ABBAs digitale Avatarer fremføre deres sange i deres egen specialbygget arena i London.
ABBA kalder blot koncerten "Voyage", og de afprøver virkelig en helt ny teknik, som aldrig er set live før. Med hjælp fra deres yngre ”jeg”, som Avatarer, rejser ABBA ind i fremtiden.
Det er ikke nemt at forklare ABBA Voyage eller teknologien, der er blevet brugt til at skabe koncerten, men det er heller ikke blevet gjort før.

ABBA Voyage er underlig og vidunderlig, og en koncert, der bør opleves af alle, i alle aldre! Vi tilbyder billetter til koncerten, eller kan du lide at ankomme i stil, og springe køen over til ABBA Arena, tilbyder vi også koncertbilletter med transport til og fra London City. The Winner Takes It ALL!

Ticmate velgørenhed

Søg efter billetter: ABBA Voyage

ABBA Voyage

ABBA Voyage i London. Den største ABBA-koncert, verden aldrig fik set. Indtil nu. Med en lang liste af hitsange, kan du nu opleve ABBAs avatarer akkompagneret af et 10-mands liveband i deres egen specialbyggede ABBA Arena i London. Vi tilbyder koncertbilletter til ABBA Voyage eller koncertbilletter med transport fra London City til ABBA Arena (Der ligger et stykke udenfor London Centrum), så du kan ankomme i stil OG springe køen over til ABBA Arena. Vi får dig selvfølgelig også tilbage til London igen, i vores luksus bus - The Winner Takes It All!