Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Trafalgar Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Jersey Boys
Fra 414 kr

Jersey Boys

Gem
Gem ikke
4.5 (28)

Musicalen Jersey Boys, om Frankie Valli og The Four Seasons, er blevet set af over 1,5 mio. mennesker og har derved fast etableret sig om en af West Ends længst tid spillende og mest populære musicals. 

Højdepunkter

- Sikre dig billetter til denne populære musical 
- Vælg dine egne pladser
- Nyd Frankie Valli og The Four Seasons' mange hits
- Oplev en rigtig feel-good musical

Hvad kan jeg forvente?

Jersey Boys bygger på den sande historie om Frankie Valli og the Four Seasons og hvordan de arbejdede sig op fra Newarks gader i New Jersey til stjernestatus. De skrev selv alle deres sange og solgte over 175 millioner albums verden over, inden de fyldte 30 år! 

Jersey Boys er din chance for at få et indblik i mændene bag musikken - mafiaforbindelserne, fængselsstrafferne, skænderierne og den ultimative triumf som et af de største bands nogensinde.  

Jersey Boys indeholder store hits så som 'Sherry', 'Big Girls Don't Cry', 'Can't Take My Eyes Off of You', 'Oh, What a Night' og mange flere.

Hvem er holdet bag?
Jersey Boys er instrueret af Des McAnuff, manuskriptet er skrevet af Marshall Brickman og Rick Elice, og musik og tekster kommer fra Bob Crewe og The Four Seasons' egen Bob Gaudio. Den har vundet fire Tony Awards, heriblandt Bedste musical, Bedste skuespiller i en musical, Bedste birolle i en musical og Bedste lysdesign i en musical.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Er dette noget for mig?

Jersey Boys er anbefalet for børn fra 12 år og op på grund af anstødeligt sprogbrug. Børn under 5 år er ikke tilladt i teatret. 

Forestillinger

Tuesday to Saturday 7.30pm Tuesday & Saturday 3pm and Sunday 5pm

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Forestillingsinfo.

Når du ankommer til teatret, er det vigtigt at alle over 14 år, skal fremvise en negativ COVID-19 erklæring, for at gæster, ansatte og optrædende kan følge sig sikre. Dette skal fremvises på en af følgende måder:

Fremvisning af Corona pas, hvor det fremgår:
-At man er fuldt vaccineret (Begge doser), og den sidste indsprøjtning er mindst 14 dage gammel, eller
- En negativ test (PCR eller kvik test) der ikke er ældre end 48 timer, eller
-Man kan bevise man har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder.

Vejviser

Trafalgar Theatre

Adresse
14 Whitehall London SW1A 2DY

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.