Billetter til: School of Rock

School of Rock

4.7 (134)
Fra 168 kr

School of Rock, Broadway-hitmusicalen af Andrew Lloyd Webber, kommer til London! Baseret på den berømte film med Jack Black i hovedrollen, kan du godt glæde dig til en musisk forkælelse! 

Højdepunkter

- Nyd den spritny musical School of Rock
- Vælg dine egne pladser
- Oplev en musiskforkælelse for alle aldre
- Nyd 14 nye sange af Andrew Lloyd Webber

Hvad kan jeg forvente?

Denne enestående musical følger Dewey Finn, en falleret, wannabe rockstjerne, som beslutter sig for at tjene en ekstra skilling ved at arbejde som vikar på en pretigefyldt skole.

Fuldstændig uinteresseret i skolearbejde, beslutter Dewey sig for at lave sit eget pensum.

Han forvandler en klasse fyldt med 12-talselever til et guitarspillende, trommehamrende rockband. Men kan han få dem med i konkurrencen Battle of the Bands uden deres forældre og skolens forstanderinde opdager det?

Musikken er produceret af Andrew Lloyd Webber, som har komponeret 14 nye sange som også indeholder alle de originale sange fra filmen. 

Efter fantastiske anmeldelser på Broadway i New York, er du nu inviteret til at medbringe din luftguitar og slippe din indre rockgud fri i Londons West End!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Mobilbilletter er accepteret.

Er dette noget for mig?

School of Rock er anbefalet til børn fra 8 år og op. Bemærk venligst at børn under 4 år ikke er tilladte i teateret, og alle skal have deres egen billet. 

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Vejviser

Gillian Lynne Theatre

Adresse
166 Drury Lane London WC2B 5PW

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.