Billetter til: Figaros Bryllup

Figaros Bryllup

Fra 235 kr

Oplev Wolfgang Amadeus Mozarts mesterværk på West End i London: operaen Figaros Bryllup! Nyd en historie om troskab, hemmelige planer og om at sætte pris på de mennesker, du har omkring dig. Med talentfulde operasangere, skøn musik af Mozart og en humoristisk historie er dette en opera, du ikke bør gå glip af!

Højdepunkter

- Lyt til den vidunderlige musik skrevet af Mozart
- Oplev historien kendt fra det franske teaterstykke
- Se en flot optræden af talentfulde operasangere
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Kammertjeneren Figaro og kammerpigen Susanna skal giftes. Deres bryllup burde være en dag fyldt med glæde, men det bliver hurtigt tydeligt for brudeparret, at deres herre, Grev Almaviva, har planer om at forføre Susanna inden selve ceremonien. Susanna og Figaro slår sig sammen med grevinden for at give hendes mand en lærestreg og vise ham, hvad det vil sige at være tro mod sin partner. Men da Cherubino, grevens tjener, blander sig selv ind i planerne, bliver forholdene mellem alle involverede for alvor testet.

Operaen er baseret på det franske teaterstykke af samme navn, som fik premiere i 1784. Teaterstykket blev hurtigt forbudt i Frankrig og også i Wien, da Mozart begyndte at arbejde på operaen i 1785 sammen med Lorenzo Da Ponte. Da Ponte skrev også librettoen til Mozarts operaer Don Giovanni og Cosí fan tutte. Trods protester fra adskillige komponister fik Figaros bryllup premiere i Wien den 1. maj i 1786. Byen satte dog ikke pris på operaen, og den blev herefter opsat i Prag i 1787 - og blev en kæmpe succes!

I Figaros Bryllup er det tjenestefolkene, der er hovedrollerne - da operaen fik premiere, var dette meget unormalt. I dag er operaen kendt som et musisk mesterværk, som viser menneskets væremåde og vilkår gennem humor og skøn musik. ENO dirigent Martyn Brabbins opfører operaen ud fra instruktøren Fiona Shaws meget roste opsætning!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon.

Forestillinger

Tirsdag-torsdag: 19:00.
Lørdag: 18:00 eller 19:00.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 3 timer 20 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Coliseum Theatre

Adresse
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.