Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Arenainfo.

Noel Coward Theatre

Noel Coward Theatre

Noel Coward Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Dear Evan Hansen
Fra 271 kr

Dear Evan Hansen

Gem
Gem ikke
4.8 (9)

Hvordan er det at føle, at man ikke passer ind? Og hvad kan overhovedet ændre den følelse? Dear Evan Hansen giver dig både svarene og spørgsmål til nye aspekter af livet. Nyd denne vidunderlige musical og gør dig klar til at tænke over livet og den måde, vi lever det på. 

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Oplev en Tony Award-vindende musical
- Lyt til musik fra et Golden Globe-vindende sangskriverhold
- Se bogen med samme navn komme til live på scenen

Hvad kan jeg forvente?

Kan du huske tiden i gymnasiet? Alles minder er forskellige. Denne musical fokuserer på de hårde dele af gymnasietiden, som fortjener deres plads i rampelyset, fordi de er vigtige at få sat ord på - eller i dette tilfælde: musik!

Dear Evan Hansen følger hovedpersonen Evan, som kæmper med angst, samtidigt med at han ingen venner har og føler sig som en outsider. Evan er forelsket i en pige, Zoe, hvis overbeskyttende bror, Connor, kæmper med nogle af de samme problemer som Evan - de føler begge to især, at de ikke passer ind. Men da der sker noget med Connor, er Evan pludselig midt i orkanens øje, omringet af drama. Og denne gang er det ikke kun på gymnasiets gange, at det foregår.

Plottet i Dear Evan Hansen er sødt og alligevel hjerteskærende. Det får dig til at tænke over livet, og hvordan du føler, at du hører til, gennem en følelsesmæssig historie fyldt med en stor mængde konflikter, sorg og kærlighed.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret, eller vis billetten på din telefon.

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Vejviser

Noel Coward Theatre

Adresse
85-88 St Martin's Lane, Covent Garden London WC2N 4AP

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.