Billetter til: Dear Evan Hansen
Fra 519 kr

Dear Evan Hansen

Gem
Gem ikke
5.0 (5)

Hvordan er det at føle, at man ikke passer ind? Og hvad kan overhovedet ændre den følelse? Dear Evan Hansen giver dig både svarene og spørgsmål til nye aspekter af livet. Nyd denne vidunderlige musical og gør dig klar til at tænke over livet og den måde, vi lever det på. 

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Oplev en Tony Award-vindende musical
- Lyt til musik fra et Golden Globe-vindende sangskriverhold
- Se bogen med samme navn komme til live på scenen

Hvad kan jeg forvente?

Kan du huske tiden i gymnasiet? Alles minder er forskellige. Denne musical fokuserer på de hårde dele af gymnasietiden, som fortjener deres plads i rampelyset, fordi de er vigtige at få sat ord på - eller i dette tilfælde: musik!

Dear Evan Hansen følger hovedpersonen Evan, som kæmper med angst, samtidigt med at han ingen venner har og føler sig som en outsider. Evan er forelsket i en pige, Zoe, hvis overbeskyttende bror, Connor, kæmper med nogle af de samme problemer som Evan - de føler begge to især, at de ikke passer ind. Men da der sker noget med Connor, er Evan pludselig midt i orkanens øje, omringet af drama. Og denne gang er det ikke kun på gymnasiets gange, at det foregår.

Plottet i Dear Evan Hansen er sødt og alligevel hjerteskærende. Det får dig til at tænke over livet, og hvordan du føler, at du hører til, gennem en følelsesmæssig historie fyldt med en stor mængde konflikter, sorg og kærlighed.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret, eller vis billetten på din telefon.

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Når du ankommer til teatret, er det vigtigt at alle over 14 år, skal fremvise en negativ COVID-19 test, for at gæster, ansatte og optrædende kan følge sig sikre. Dette skal fremvises på en af følgende måder:

Fremvisning af Corona pas, hvor det fremgår:
-At man er fuldt vaccineret (Begge doser), og den sidste indsprøjtning er mindst 14 dage gammel, eller
-En negativ test (PCR eller kvik test) der ikke er ældre end 48 timer, eller
-Man kan bevise man har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder.

Vejviser

Noel Coward Theatre

Adresse
85-88 St Martin's Lane, Covent Garden London WC2N 4AP

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.