Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Størst indenfor billetsalg til musicals

Velkommen til LondonMusicals.dk. Stedet for dig, der vil opleve verdens bedste musicals live i det magiske West End i London. Her kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til Londons største og mest populære musicals.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street

Fra 542 kr

Dette er historien om Jordan Belfort - børsmægleren, som blev millionær i en alder af 26. Hans idé, om hvad et godt liv vil sige, involverede at arbejde hårdt om dagen og skabe mere sjov (og flere problemer) om aftenen. Nu kan du opleve hans rejse på scenen i West End i London. Teaterstykket er baseret på virkelige hændelser: Jordan Belfort er The Wolf of Wall Street!

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Oplev til en historie baseret på virkelige hændelser
- Nyd et teaterstykke instrueret af award-vindende producere
- Find ligheder mellem teaterstykket og filmen fra 2013

Hvad kan jeg forvente?

I 1990'erne starter børsmægleren Jordan Belfort et firma sammen med Donny Azoff. Deres firma vokser hurtigt fra at have 20 medarbejdere til at have over 250. Hver gang firmaet har fremgang, holder Belfort og Azoff de mest fantastiske og dyre fester for deres medarbejdere. Med sådan en voksende succes hører der en overdådig livsstil med. Det involverer at købe dyre ting, spise på gourmet restauranter, drikke de dyreste drinks du overhovedet kan finde - og i dette tilfælde også et stofmisbrug.

Desværre for Belfort og Azoff begynder FBI at undersøge deres firma, og det forårsager, at de lyver og dækker over deres største og mørkeste hemmeligheder. Når FBI begynder at undersøge deres liv og deres firma, kommer de så til at få problemer? Hvordan skal de vedligeholde deres ekstravagante livsstil? Og vigtigst af alt: Hvad er det egentlig, de skjuler?

The Wolf of Wall Street er skabt af de Olivier Award vindende producere bag The Great Gatsby, og showet placerer publikummet foran og i centrum af historien. Oplev historien om Jordan Belfort, der kræver overflod og hungrer efter magt. Det kan du i London på et ekstraordinært sted, der breder sig over fire etager. Forbered dig på hans verden og risiker at skulle vælge side: For enten er du med ham - eller også er du imod ham.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret. Mobilbilletter er tilladt.

Forestillinger

Tirsdag-lørdag: 19:00.
Lørdag: 14:00.
Søndag: 18:00.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingsinfo.

Vejviser

5-15 Sun Street

Adresse
5-15 Sun Street London EC2N 2PT

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.