Billetter til: Crazy For You
Fra 629 kr

-40%
Crazy For You

Gem
Gem ikke
5.0 (2)

Nyd Gershwins tidløse musical Crazy for You i London i 2023. Selvom det er en ny-opsætning af Gershwins klassiske musical, er den stadig med hans all-time yndlingsmelodier, så som ”Someone to Watch Over Me”, ”I Got Rhythm” og ”They Can't Take That Away from Me”.

Højdepunkter

-Nyd denne klassiske musical
-Vælg dine egne pladser
-Hør Gershwins sange og melodier

Hvad kan jeg forvente?

Han er som en fisk i vandet, og hun er en rigtig fangst.

Den teatergale Bobby Child er splittet mellem sine show-business-drømme, og forventningerne om, at han skal drive familiebanken.
Han rejser modvilligt vestpå til Deadrock i Nevada, for at inddrive en gæld fra en teaterejer, kun for at falde pladask for teaterejerens datter, Polly.

Desperat efter at bevise sine gode intentioner, beslutter Bobby sig for at arrangere et show – komplet med dansere fra det glamourøse ”Zangler Follies” i New York City – for at redde teatret, og forhåbentlig vinde Pollys kærlighed og hjerte.

Crazy for You er bygget over den underholdende bog af Ken Ludwig, og selvfølgelig fyldt med herlige Gershwin-melodier, som f.eks. ”Someone to Watch Over Me”, ”I Got Rhythm” og ”They Can't Take That Away from Me”.

Denne opsætning af Crazy for You 'Er en guddommelig produktion, der vil efterlade dig svimmel af glæde og godt humør' - The Guardian.

Den originale produktion af Crazy For You vandt adskillige Tony- og Olivier-priser, herunder som Bedste Musical.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter ?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

Bestil nu

Fantastisk: 5.0 – 2 Anmeldelser

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Vejviser

Gillian Lynne Theatre

Adresse
166 Drury Lane London WC2B 5PW

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.