Billetter til: We Will Rock You
Fra 290 kr

We Will Rock You

Gem
Gem ikke

21 år siden det hele begyndte.... Nu vender favorit rock ’n’ roll musicalen hjem. Verdenshittet We Will Rock You the Musical, af Queen, vender hjem til London i sommeren 2023!

Højdepunkter

-Få billetter til denne kæmpe rock succes
-Nyd sangene og musikken fra Queen
-Syng og dans med til deres kæmpe hits

Hvad kan jeg forvente?

We Will Rock You vender hjem i triumf!

Set af mere end 17 millioner mennesker i 28 lande. Nu vender hit musicalen We Will Rock you tilbage til London i sommeren 2023!

I We Will Rock You er globaliseringen i den grad over os, og den gennemsyrer hvert et hjørne af samfundet. Overalt ser de unge de samme film, går i det samme tøj og tænker de samme tanker. Det er en sikker og lykkelig Ga Ga-verden. Medmindre man er en rebel. Medmindre man vil rock'e.

Handlingen i We Will Rock You The Musical foregår på planeten Mall, hvor alle musikinstrumenter forbudt. Virksomhedens computere genererer musikken, og de unge downloader den. Det er en tidsalder med boy- og girlbands. Men modstanden vokser…

We Will Rock You indeholder ikke mindre end 31 af Queens største sange, inkl. 'Killer Queen', 'Crazy Little Thing Called Love', 'We Are The Champions', 'Bohemian Rhapsody', 'Radio Ga Ga' og selvfølgelig 'We Will Rock You'.

Du er sikker på at få en skøn aften i selskab med We Will Rock You, og vi kan næsten garantere at du vil se frem til at se den igen og igen og...

One Dream - One Vision - One Smash Hit!

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter ?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Vejviser

Coliseum Theatre

Adresse
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.