Billetter til: ELF the Musical
Fra 497 kr

ELF the Musical

Gem
Gem ikke

Julemandens favorit musical er tilbage i London denne jul. Oplev "ELF the Musical", baseret på den skønne film, på de skrå brædder i London, og kom i rigtig julestemning.

Højdepunkter

-Kom i Julestemning med "ELF the Musical"
-Vælg dine egne pladser
-Nyd Julemandens favorit musical

Hvad kan jeg forvente?

ELF the Musical i London er den sjove og charmerende fortælling om Buddy, der ved en fejl kravlede ned i julemandens taske som baby, og blev opdraget som en alf!

Buddy er ALT for høj, og ikke særlig god til sit job. Faktisk er Buddy Nordpolens største misforståelse ... og han ved ham aldrig vil passe ind som alf.

Da julemanden fortæller ham sandheden om sit ophav, tager Buddy til New York for at finde sin rigtige far, som dog viser sig at være en rigtig ballademager, der står ret højt på julemandens ”uartig liste”.

Efter at have forårsaget en del muntert kaos på Manhattan i New York, opdager Buddy endelig familiens gave og ender med at blive forelsket.

Da julemandens slæde styrter ned i Central Park i New York, er det selvfølgelig Buddy, der finder løsningen på at redde julen for evigt!

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Vejviser

Dominion Theatre

Adresse
268-269 Tottenham Court Road London W1T 7AQ

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.