De bedste musicals i Londons West End

Velkommen musical-fan! Her finder du en liste over alle musicals der spiller i Londons West End - samlet ét sted. Du kan nemt sortere efter, hvilke forestillinger der er mest populære blandt danskere, den laveste pris, antal stjerner vores kunder har givet de forskellige musicals eller i alfabetisk orden fra A–Å. Ha' en dejlig tur til London!

De bedste musicals i Londons West End
 
Sorter efter
Top 10
Pris
Antal stjerner
A - Å
Thriller Live

Thriller Live

4.5
(305)

Moonwalkende ind på scenen i Londons West End, Thriller Live er en sand hyldest til Michael Jackson og the Jackson 5. Det er et show for hele familien! Køb dine billetter til det energifyldte show her!

Fra 262 kr
Disneys The Lion King

Disneys The Lion King

4.8
(330)

Disneys musicalfænomet The Lion King fortsætter med at betage publikum i alle aldre. Historien om Simba bliver fortalt med en kombination af betagende scenografi, innovative kostumer, masker og hånddukker.

Fra 325 kr
Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.7
(236)

Musicalen Mamma Mia skal opleves i London. Med ABBA bag musiken, kan du godt gøre dig klar til en musical fyldt med hits! Bestil dine billetter online!

Fra 250 kr
Disney’s Aladdin- London

Disney’s Aladdin- London

4.9
(8)

Oplev Disneys vidunderlig fortælling og gadedrengen Aladdin, der forelsker sig i Prinsesse Jasmin live i London. Musicalen Aladdin vil tage dig med til en verden fyldt med magi, eventyr, komedie og ørehængende sange i en bjergtagende opsætning. Bestil dine billetter i dag og få de bedste pladser!

Fra 556 kr
Phantom of the Opera

Phantom of the Opera

4.8
(183)

Phantom of the Opera er musicalernes musical. Andrew Lloyd Webbers mesterværk har spillet i London i over 20 år og fortsætter med at fortrylle publikum i Her Majesty's Theatre i Londons West End. Oplev denne musicalklassisker live i London, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 250 kr
Motown the Musical

Motown the Musical

4.9
(9)

Motown the Musical fortæller historien om det legendariske pladeselskab der ændrede musikhistorien. Musicalen indeholder 50 Motown hits, såsom “My Girl”, “Dancing In The Street” og “Ain’t No Mountain High Enough”.

Fra 205 kr
Bat Out of Hell The Musical

Bat Out of Hell The Musical

4.8
(5)

Oplev Jim Steinmans episke rock'n'roll fantasy Bat Out of Hell the Musical, inspirationen til et af de mest ikoniske og succesfulde album nogensinde, er klar til at eksplodere på Dominion Theatre i april 2018. Sørg for at bestille dine billetter i god tid til dette sikre musicalhit!

Fra 184 kr
The Book of Mormon

The Book of Mormon

4.7
(24)

Fra skaberne af South Park, The Book of Mormon er helt sikkert en af de mest morsomme musicals - nogensinde! Musicalen har vundet 9 Tony Awards inklusiv Bedste Musical. Sikre dig dine billetter til denne populære musical, køb hjemmefra!

Fra 164 kr
Les Miserables

Les Miserables

4.7
(34)

Les Misérables er et verdensomspændende hit, som skal opleves i London. Den prisvindende musical tager publikum med på en episk fortælling om passion og ødelæggelse med en nation under revolution som baggrund. Sørg for at bestille dine billetter til denne populære musical hjemmefra!

Fra 150 kr
Wicked - London

Wicked - London

4.6
(40)

Oplev en af de mest populære musical i London! Wicked har vundet 90 internationale priser og musicalen har fortryllet folk i alle aldre i over et årti. Den er faktisk den 10. længst spillende West End-musical nogensinde!

Fra 180 kr
Tina - The Tina Turner Musical

Tina - The Tina Turner Musical

5.0
(2)

Fra den ydmyg begyndelse i Nutbush, Tennessee, til sin forvandling til international Dronning af Rock'n'Roll, Tina Turner brød ikke bare reglerne, hun skrev dem om. Gå ikke glip af verdenspremieren, når den åbner på Aldwych Theatre i London i foråret 2018! Sikre dig dine billetter allerede nu!

Fra 962 kr
Dreamgirls

Dreamgirls

Den sensationelle r&b og Motown-inspirerede musical Dreamgirls kommer til London! 35 år efter den fantastiske originale Broadway-produktion får denne ikoniske musical endelig premiere i West End i London. Bestil dine billetter nu og glæd dig til en aften med musicalunderholdning i topklasse!

Fra 159 kr
Chicago

Chicago

4.0
(1)

Vinderen af seks Tony Awards, to Olivier Awards og en Grammy, historiens mest sexede, smarte og sofistikerede Broadway-musical fejrer sine enestående 21 år med stående bifald. Gå ikke glip af denne musical. Den er så god, at det burde være kriminelt ikke at se den...

Fra 164 kr
Strictly Ballroom

Strictly Ballroom

Strictly Ballroom The Musical er en opløftende historie, der inspirerede verden til at danse. Musicalen er baseret på Baz Luhrmanns prisvindende film af samme navn, og det er teatergruppen Red Curtain Trilogys første installation. Gå ikke glip af denne musicalproduktion, som er et kaleidoskop af farver og sjov.

Fra 123 kr
School of Rock

School of Rock

School of Rock følger Dewey Finn, en falleret, wannabe rockstjerne, som forvandler sit klasseværelse til et fantastisk børnerockband. Bestil online!

Fra 150 kr
Everybody's Talking About Jamie

Everybody's Talking About Jamie

Jamie New er 16 år og bor i en offentlig bolig på Sheffield. Jamie passer ikke ind. Jamie har det dårligt omkring fremtiden. Jamie vil blive en sensation. Denne frygtløse, sjove og fantastiske nye musicalsensation er baseret på BCC dokumentaren 'Jamie: Drag Queen at 16'. Bestil billetter i dag!

Fra 393 kr
Matilda the Musical

Matilda the Musical

4.8
(6)

Oplev Matilda the Musical i Londons West End. Børn og voksne vil begejstres og nyde den dejlige historie om en særlig lille pige med en noget usædvanlig fantasi. Forkæl hele familien til denne søde og sjove musicaloplevelse!

Fra 200 kr
42nd Street

42nd Street

5.0
(1)

Oplev Broadways største show på West Ends største scene! Musicalhittet 42nd Street er sange- og danseversionen af den amerikanske drømmefortælling om Broadway. Denne længeventede musical bliver nok hurtigt udsolgt, så sørg for at bestille dine billetter i god tid!

Fra 150 kr
Kinky Boots

Kinky Boots

4.3
(6)

Kinky Boots er Broadways hjertevarme og højhælede hit - og nu kommer den til London! Med sange af popikonet og Grammy og Tony-vinder Cyndi Lauper, er denne festlige musical en hyldest til de venskaber vi opdager og til troen på, at du kan ændre verden, hvis bare du beslutter dig for det. Bestil dine billetter til Kinky Boots her!

Fra 184 kr
Young Frankenstein

Young Frankenstein

Legendariske filmproducent og komiker Mel Brooks bringer sin klassiske monster-musicalkomedie Young Frankenstein til live på scenen i London i denne syngende, dansende musical. Bestil dine billetter her!

Fra 160 kr
Knights of the Rose

Knights of the Rose

Knights of the Rose er en klassisk rockmusical af Shakespearenske proportioner med en playliste der inkluderer legendariske ballader og tidsløse hits fra Bon Jovi, Meatloaf, Bonnie Tyler, No Doubt og flere. Få fat i dine billetter i dag!

Fra 123 kr
The Grinning Man

The Grinning Man

En besynderlig ny forestilling er ankommet til Londons West End. Hvem er Grinpayne og hvordan fik han sit rædselsfulde smil? Udstilling som en vandskabning, senere hyldet som en stjerne, men kun en blind piges kærlighed kan afsløre hans forfærdelige hemmelighed. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra og få de bedste pladser!

Fra 487 kr
Come From Away

Come From Away

Oplev den fantastiske historie om en lille by, der bød verden velkommen. Som den fortsætter med at blive udsolgt og bryde rekorder på Broadway, over hele USA og i Canada, er Come From Away nu klar til landing til din UK-præmiere på Londons Phoenix Theatre fra d. 30. januar 2019. Bestil online i dag og sikre dig dine billetter!

Fra 339 kr
Heathers The Musical

Heathers The Musical

Greetings, salutations. Welcome to Westerberg High, where Veronica Sawyer is just another of the nobodies dreaming of a better day. But when she’s unexpectedly taken under the wings of the three beautiful and impossibly cruel Heathers, her dreams of popularity finally start to come true. Until JD turns up, the mysterious teen rebel who teaches her that it might kill ...

Fra 229 kr
Girl From the North Country

Girl From the North Country

Oplev verdenspremieren på Girl From the North Country, en elektrisk ny forestilling af den anerkendte manuskriptforfatter Conor McPherson sammen med klassiske sange af Bob Dylan.

Fra 1453 kr
There is Nothing Like a Dame

There is Nothing Like a Dame

Celebrating 100 years of women in Musical Theatre, four of the most iconic West End’s leading ladies of our time come together for one night only as they journey through the last century of musicals.

Fra 148 kr
Eugenius!

Eugenius!

Eugenius! The Musical is a show where geeks rule, dreams come true, and everyone finds the superhero inside themselves – you’ve just gotta know where to look.

Fra 205 kr
Tap Dogs

Tap Dogs

Oplev Tap Dogs i London, det fantastiske step show på Novello Theatre i London. Billetter til Tap Dogs i London kan købes her!

Fra 525 kr
On Your Feet!

On Your Feet!

On Your Feet! er den inspirerende kærlighedshistorie mellem Emilio og Gloria og deres rejse fra deres rødder i Cuba, til Miamis gader til international berømmelse. Dette kæmpehit af en musical kommer til London direkte fra Broadway for en yderst begrænset sæson. Bestil dine billetter i dag!

Fra 209 kr
Chess

Chess

Nyd musicalen Chess! To af verdens bedste skakspillere, en amerikaner, en russer, er i fare for at ende i kløerne på deres regeringer, som de kæmper om titlen som verdensmester. Sikre dig dine billetter, bestil online!

Fra 1221 kr
The Snowman

The Snowman

For 20. år i træk sættes den fantastiske musical og danseforestilling The Snowman op i London hen over julen. Oplev The Snowman, en hjertevarm forestilling for hele familien. Bestil dine billetter online og vælg dine egne pladser!

Fra 428 kr
It Happened in Key West

It Happened in Key West

Richard Curtis meets Tim Burton. Based on a true story, this brand new Musical Comedy takes you on a journey to 1930s Florida, where an eccentric scientist becomes hopelessly inseparable from the woman of his dreams. 

Fra 62 kr
The Band

The Band

Kalder alle Take That-fans! Take That er stolte over at præsentere deres nye musical med den smukke historie skrevet af Olivier Award-vinderen Tim Firth. The Band er musicalen for alle der er vokset op med et boyband. Spillerperioden er yderst begrænset, så køb dine billetter i dag!

Fra 259 kr
The King and I

The King and I

The King and I er blevet spået til at blive den største teateroplevelse i London 2018, den prisvindende og anmelderroste Broadway-produktion af Rodgers og Hammersteins The King and I kommer til Londons ikoniske Palladium i foråret 2018. Bestil dine billetter online!

Fra 320 kr
Spamilton

Spamilton

Hamilton – Olivier, Tony, Pulitzer and Grammy Award-winning musical. Very few tickets available.      Spamilton – Hamilton and much more. With tickets available…

Fra 525 kr
Nativity! The Musical

Nativity! The Musical

Nativity! The Musical er den perfekte 'feel-good' musical for hele familien. Nativity! The Musical indeholder en masse 'sing-a-long' sange fra mange store og kendte film.

Fra 277 kr
Gangsta Granny

Gangsta Granny

Neal Fosters sceneversion af David Walliams populære børnebog Gangsta Granny kommer til Londons West End i en begrænset periode i sommeren 2017. Efterfulgt en meget succesfuld rundtur i England, er forestillingen nu nomineret til UK Theatre Award for bedste forestilling for børn og unge. Bestil dine billetter her!

Fra 209 kr
Caroline, or Change

Caroline, or Change

Don’t miss the extraordinary and joyously original Musical Caroline, Or Change. This five-star, Olivier award-winning musical transfers to the West End this November.

Fra 182 kr
Showstopper The Improvised Musical

Showstopper The Improvised Musical

The Showstoppers er en helt ny musical skabt fra bunden ved hver eneste forestilling af dette prisvindende show. Hver aften bliver publikums forslag nemlig transformeret til en syngende, dansende produktion med uforudsigelige og hylende morsomme resultater! Bestil billetter her!

Fra 209 kr
SIX

SIX

DIVORCED. BEHEADED. LIVE IN CONCERT! From Tudor queens to pop princesses, the six wives of Henry VIII finally take the mic to tell their tale, remixing five hundred years of her-storical heartbreak into a 75-minute celebration of sisterly sass-itude. Following last year’s sell out pop-concert musical, SIX returns triumphantly to the Arts Theatre powered by an all-female band.

Fra 209 kr
Totem - Cirque Du Soleil

Totem - Cirque Du Soleil

Cirque du Soleil vender tilbage til Royal Albert Hall med forestillingen Totem. Showet tager dig på en smuk rejse ind i menneskets udvikling - fra vores oprindelige amfibiske stadium til vores ultimative kamp for vinger. Oplev det spektakulære, verdensberømte show på den ikoniske London-adresse - køb dine billetter allerede i dag!

Fra 734 kr
Company

Company

Nyd Stephen Sondheim og George Furths musical Company, der handler om livet, kærlighed og ægteskab. Elliott & Harper Productions præsenterer denne ikoniske musical komedie, hvor hovedrollen 'Bobby' er blevet gentænkt for første gang som kvinde. Bestil dine billetter online i dag!

Fra 320 kr
Taj Express

Taj Express

Tej Express the Musical in London is a new and modern production, transporting the kaleidoscopic colours of India into the heart of London’s West End. Book your tickets here!

Fra 525 kr
Hadestown

Hadestown

Efter en rekordsælgende spilleperiode på New York Theatre Workshop og Canadas Citadel Theatre, kommer Hadestown nu til The National Theatre, inden Broadway. Få fingrene i dine billetter i dag!

Fra 525 kr
Little Shop of Horrors

Little Shop of Horrors

One mean green monster musical!! A botanical bloodfest!! Like Faust on fertiliser!!!

Fra 393 kr
The Simon & Garfunkel Story

The Simon & Garfunkel Story

Den musikalske historie om Simon & Garfunkel lander her og nu i London. The Simon & Garfunkel Story kommer til London direkte fra en helt udsolgt verdensturne, så forventningerne er store i Londons West End.

Fra 159 kr
Disney On Ice: Dream Big - O2

Disney On Ice: Dream Big - O2

Mod leder vejen og skærer gennem den isende scene for Disneys mest eventyrlystne drømmere til Disney On Ice præsenterer Dream Big. Gå ikke glip af det fantastiske isshow live i London, køb dine billetter i dag!

Fra 330 kr
The Simon and Garfunkel Story

The Simon and Garfunkel Story

Direct from a SELL OUT worldwide tour and standing ovations at every performance. The Simon & Garfunkel Story arrives in London’s West End!

Fra 205 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv