Annie

Annie

på Piccadilly Theatre

Pris fra 732 kr

Oplev Miranda Hart i sin West End-debut som den berygtede Miss Hannigan i denne nye opsætning af den elskede Broadway-musical Annie. Annie spilles på Piccadilly Theatre i maj 2017. 

Højdepunkter:
- Nyd den elskede Broadway-musical Annie
- Oplev Miranda Hart som Miss Hannigan
- Vælg dine egne pladser

Nyd den klassiske fortælling om Annie
Baseret på tegneserien om den lille forældreløse Annie, handler denne musical om Annie, som hun går fra at være glemt forældreløs til en millionærs datter. 

Den foregår i 1930'ernes New York under den store depression, hvor Annie og de andre forældreløse børn er tvunget til at leve et sørgeligt liv i den fordrukne Miss Hannigans strenge børnehjem.

Annies held vender, da hun bliver udvalgt til at tilbringe julen sammen med en kendt millionær, Oliver Warbucks. Som Warbucks og sine ansatte begynder at forelske dem i den livlige lille pige, udtænker Miss Hannigan en plan for at få hende tilbage og få del i formuen. 

Mange store stjerner har spillet Miss Hannigan, i 1982-versionen af filmen var det Carol Burnett. Miranda Hart spiller her sammen med Sheila Hancock, Paul O’Grady, Sue Pollard, Kim Criswell, Kathy Bates og Cameron Diaz (fra 2014-versionen af filmen), når hun påtager sig rollen. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

Annie AnmeldelserAnnie Anmeldelser

"Puts a smile on your face and a tear in your eye. A GLORIOUS REVIVAL"
The Times


"Feel-good escapist joy. Fun, riotous and heartfelt"
Radio Times


 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Piccadilly Theatre
16 Denman Street
London
W1D 7DY

Forestillingsinfo.

Spiller fra
Feb. 16, 2018, midnight

Spiller til
Feb. 18, 2018, midnight

Forestillingens længde:

Vejviser


Ta' Bakerloo eller Piccadilly line til Piccadilly Circus, vælg udgangen mod Shaftesbury Ave. Herfra er der ca. 5 minutters gang til teatret.

Vis kort Vis kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv