In The Heights

In The Heights

på King's Cross Theatre

Pris fra 589 kr

Velkommen til Washington Heights, hvor livet er en kamp, men gaderne er fyldt med uimodståelige rytmner af kærlighed, passion, håb og drømme. 

Højdepunkter:
- Nyd In the Heights i London
- Vælg dine egne pladser
- Oplev den Tony Award-vindende musical
- Nyd en musical for alle aldre

Oplev In the Heights
Megahittet og den Tony Award-vindende musical er en opløftende fortælling om ung kærlighed i et område på forandringensrand. Historien udspiller sig i et livligt område, hvor alle kender alle og vinden bærer sød musik fra tre generationer med sig. 

In the Heights er en medrivende aften med uforglemmelige sange og fantastisk koregrafi tilsat hedebølge på Manhattans rytmer og energi. Denne livsbekræftende musical vil underholde og henrykke publikummer af alle aldre. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

Fantastisk 5.0

5.0 4 kundekommentarer
Fantastisk

Vi kiggede på et par forskellige musicals og valgt in the heights af to grunde. Den første fordi den gik på et teater lige omkring hvor vi boede. Den anden fordi den havde fået gode anmeldelser og det var også den største årsag. Det var den bedste oplevelse jeg længe har haft. En moderne West side story. Men med musik som fanger, i alle genre. En oplevelse som fanger publikum og kommer ud over scenekanten. Selve teateret er også noget helt andet, da scenen er i midten og man sidder på begge sider, så fedt. Kan kun anbefales.

Hanne
MAN, 09 MAJ 2016
5.0
En fantastisk underholdende aften

En underholdende nutidig historie, fortalt af dygtige skuspillere, krydret med kærlighed musik pg dans. Sceneopsætningen gør, at publikum kommer meget tæt på, og jeg vil tro, at alle pladser er rigtig gode.
Forbered dig på en aften ud over det sædvanlige.

Henriette, Esbjerg
SØN, 21 FEB 2016
5.0
et festfyrværkeri

Efter at have set utallige musicals, tænkte jeg at jeg ville prøve en af de mindre kendte musicals, KÆMPE SUCCES , fantastisk musik, dans og scenografi. Kan varmt anbefales, havde svært ved at sidde stille, nemt at få en plads med godt udsyn, scenen er i publikumshøjde. Mindede mig om en moderne udgave af west side story.

Merethe degn, Frederikshavn
FRE, 05 FEB 2016
5.0
Helt formidabel show!!

Var inde at se In the heights på King's Cross Theater, et meget intimt set up, men perfekt til den intense oplevelse det var.

Historien og skuespillerne var helt i top og generelt en kanon oplevelse, anbefaler helt klart In the heights til alle der vil se en virkelig god musical for alle!

Meikey birkedal
TOR, 04 FEB 2016
5.0

 

5.0

Fantastisk 5.0

4 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

King's Cross Theatre
Good's Way (by King's Boulevard)
London
N1C 4UR

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2017-01-04

Spiller til
2017-01-07

Forestillingens længde:

Vejviser
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv