Let It Be

Let It Be

på Garrick Theatre

Pris fra 199 kr

Musicalen Let It Be er den Beatles koncert du aldrig var med til, nu live i Londons West End! Musicalen er allerede blevet set af over 1 mio. mennesker verden over! Let It Be er spækket med over 40 af The Beatles' største hits! Det er en absolut must-see musical for enhver Beatles-elsker!

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne populære musical
- Nyd alle de største hits fra The Beatles
- Det er en must-see musical for enhver Beatles-fan

Hvad handler Let It Be om?
Let It Be er en helt spektakulær teater koncert spækket med over 40 af The Beatles største hits! Genoplev The Beatles' direkte vej til stjernene helt fra sin spæde start i Liverpool Cavern Club, gennem Beatlemania højdepunktet og frem til deres senere studie mesterværk! 

Let It Be inkluderer live-fremførelser af de tidlige sange som Twist and Shout, She Loves You og All My Lovin', samt de globale megahits, såsom Hey Jude, Come Together og naturligvis Let It Be! 

Oplev denne multimedie rige elektrificerende rejse, som tager dig med tilbage til de magiske 60'ere, da "all you needed was love" og "a little help from your friends"!

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner musicalen sig til?
Alle der kan lide The Beatles' musik og historien om bandet vil nyde showet. The Beatles appellerer til alle aldersgrupper, dog er børn under 5 år ikke tilladte i teatret. 

Hvor længe varer musicalen? 
Let It Be varer ca. 2 timer og 20 min., inkl. pause.   

Fantastisk 4.4

4.4 35 kundekommentarer
Fantastisk

Fantastik oplevelse, dejlig musik og imponerende musik sat sammen på en meget underholdende måde,således oplevelsen blev helt i top☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Helle dogel, Odense c
TIR, 08 SEP 2015
4.4
Herlig aften

Ligefrem en musical er det jo ikke og godt for det. Det er jo MUSIKKEN, man gerne vil høre. Stemningen steg og steg gennem hele forstillingen indtil hele salen stod op og sang med og klappede i hænderne det bedste vi havde lært. Dygtige musikere og en glimrende lyd prægede aftenen. Ikke alene lignede og lød musikerne som de rigtige beatler; Paul McCartney look-a-liken var tilmed venstrehåndet!! Jeg kan virkelig anbefale Let it be.

Søren, Odense c
TOR, 16 JUL 2015
4.4
Koncert

Rigtig god musik! Dygtige sangere! Men hvis man vil se musical, skal man ikke vælge denne. Det er nærmere en koncert end en musical. Vi blev lidt skuffede.

Rikke, Skjern
MAN, 03 FEB 2014
4.4
En forestilling, hvor det er umuligt at lade være med at synge med!

Man kan kun blive i godt humør af denne forestilling. Tænk at få serveret alle de dejlige Beatles numre på en måde, så man næsten tror at det selveste "The Fab Four" som står på scenen! Musikken og sangene lyder præcist som de skal - ikke noget med anderledes fortolkninger af akrobater, der hænger med hovedet nedad og absolut mener at de skal lave om på det, som er perfekt.
Men alligevel er der også en masse sjovt og kreativt for øjnene: kulissen og tøjet er som det skal være overraskende og alligevel så det passer inklusive Pauls bare fødder i fodgængerfeltet! man sidder hele tiden og ønsker "let it blive ved" - og der er da også masser af ekstra numre!

Kirsten, Frederiksberg c
MAN, 27 JAN 2014
4.4
Let it be

Rigtig god oplevelse.

Egon lund, Randers sø
MAN, 13 JAN 2014
4.4
A trip in time,space and feelings!

And outstanding performance that took us many years back in time. Amazing how great the beatles songs still are. The songs were performed beautifully by some very talentet musicians. You can't get any closer to a real live show with the Beatles! One moment we rocked to "She loves you" and the next we shed at tear seeing and hearing "Paul Mcartney" sing "The long and winding road" - - Words can't describe it.
40 great songs - 40 great and touching moments.
You need to see this show....

Best
Finn and Bodil, Denmark.

Finn dalsgaard, Møldrup
FRE, 27 DEC 2013
4.4
Kanon

Mandag d. 16 december havde jeg den fornøjelse at opleve "Let it be".
En helt igennem fantastisk oplevelse. Alle i salen var med fra start til slut. Den kan ses mere end e`n gang. Hvis turen går til London så smut forbi Savoy teatret og få en kanon oplevelse med hjem. Eva

Eva loft, Hundslund
LØR, 21 DEC 2013
4.4
Skøn musikalsk oplevelse

Lige fra starten af forestillingen var der fuld knald på musikken, som straks skabte en super god stemning blandt publikum. Det var skønt at høre de gamle Beatles sange. Der var ikke meget handling i forestillingen, men det gjorde ikke så meget, for det vigtigste var musikken.

Dorrit, Silkeborg
SØN, 15 DEC 2013
4.4
Forrygende koncert

Helt suveræn præstation. Super dygtige musikere med sangstemmer der bare matchede Beatles.
Vi nød det hele fuldt ud.

Helle, København s
ONS, 04 DEC 2013
4.4
Fantastisk er ordet.

En stor fornøjelse. De lignede Beatles og de spillede alle de kendte Beatles sange så man troede at det var Paul, George, Ringo og John som spillede.

Philip, Virum
MAN, 02 DEC 2013
4.4
Er du i London så få en god oplevelse

Her er 4 unge Beatles-fyre, som gør det så godt, at man kort efter forestillingens start næsten glemmer, at det ikke er den "ægte vare". Og så kan anmeldelsen næppe blive bedre. Er du til Beatles, og har du gode minder fra 60'erne og 70'erne, så vil du være godt underholdt. Bedste pladser er midtfor på 5.-10 række. De er også de dyreste, men kan fås til rabatpris hos flere udbydere på nettet, bl.a. Ticmate der sælger billetten, som således ligger klar ved ankomsten til teatret i London - det fungerer bare.

Jeanne, Birkerød
ONS, 27 NOV 2013
4.4
En fantastisk nostalgisk koncertoplevelse

En super musical. En hyldest til The Beatles på 50 året for deres etablering. Det nærmeste man kommer en Beatles koncert, som den kunne have taget sig ud i 70'erne. 4 musikere/skuespillere leverede en forrygende koncert med live musik, hvor vi blev præsenteret for ca. 40 Beatlesmelodier. Musikerne lignede fuldstændig de fire beatler og skiftede udseende som årene gik. De sidste 20 minutter stod alle op og sang og dansede med på melodierne. Kan kraftigt anbefales.

Anders, Klarup
SØN, 24 NOV 2013
4.4
En fantastisk oplevelse.

Når man ikke kan få den ægte vare, må man tage kopien.
Fantastisk forestilling, hvor man går tilbage til sin ungdom og genoplever musikken igen.
Jeg vil mere karakteriserer forestillingen som en teaterkoncert end en musical.
God oplevelse.

John, Grenaa
MAN, 11 NOV 2013
4.4
En flot musical

Hvis man holder af Beatles-musikken og kender historien på forhånd, så er denne musical et must! Musical'en består af en perlerække af Beatles-numre, der fremføres så flot, at man skal være meget bagstræberisk for ikke at stå op under mange af numrene og "være med"! Det trækker lidt ned, at den smule dialog, der er mellem numrene - og det er ikke meget - er på "Liverpool-engelsk" og dermed er meget svær at forstå, men så hjælper det at have lynlæst kataloget! Derfor: Se den ikke for handling, ageren eller dialog, men for musikken!

Henning, Aarhus c
TIR, 29 OKT 2013
4.4
Fantastisk show

Super musik, super gennemført casting, bare et fedt show

Jesper, Rødovre
MAN, 28 OKT 2013
4.4
Beatles

Det var ikke en musical, som vi havde forventet, snarere en Beatles jam. De spillede udmærket og melodierne er jo rigtig gode, men det var nærmest som en koncert. Der var ingen handling overhovedet, der blev kun spillet melodier. Der var gang i den i salen så oplevelsen var god, men den indfriede ikke forventningerne.

Niels erik, Rokilde
FRE, 25 OKT 2013
4.4
"Let it be musical"

Alt klappede perfekt - og billeterne lå klar til afhentning i Savoy Theatre. Faktisk et rigtigt hyggeligt teater.
mvh
Mogens

Mogens, Viby j
SØN, 20 OKT 2013
4.4
Let it be.

Fantastiske kunstnere. Det musikalske var helt i top.
Stor musikoplevelse af alle Beatles numrene. Fantatisk.

Karna, Dyssegård
TOR, 10 OKT 2013
4.4
Swell as Hell

Det var dejligt både at se og høre så fantastisk en kopi...wauv. Tøv ikke med at købe en billet! Hilsen Nichlas 15år og Johnny 44år.

Johnny, Tylstrup
MAN, 30 SEP 2013
4.4
Som at være der selv

"Let it be" er en fantastisk oplevelse - man bliver ført 50 år tilbage i tiden, dog med nutidens meget bedre lyd.
Forvent ikke en musical - dette er en helt uforglemmelig teaterkoncert.
Musikerne er dygtige, scenografien er spændende og musikken - ja, den er helt i særklasse.
En stor oplevelse.

Annemarie, Aalborg ø
MAN, 26 AUG 2013
4.4
Musikken var i top

Der var fantastisk lyd, og bandet gjorde et kanonjob med at spille og synge de gamle Beatles-sange. Ligeledes var koreografien også i top - både i forhold til kostumerne og de gamle filmklip, som kørte i baggrunden.

Musikken fik lov at tale for sig selv - der var således ikke nogen handling i stykket, og derfor mindede det mere om en cover-koncert, hvor man blev taget kronologisk med gennem Beatles' udvikling, end om en Musical.
Det fremstår som et både modigt, men også lidt risikabelt valg at lade musikken tale helt for sig selv - i hvert fald set i lyset af, at man som Musical-gæst nok havde forventet, at der ville være noget handling.

Musikken er stærk nok til at bære det, og fordelen er, at man kunstnerisk undgår at falde i sødsuppe-fælden.

Men i så fald burde man tydeligere forventningsafstemme med sit publikum, for forventer man en traditionel musical, er det ikke ligefrem dét man får.
Havde forventningerne været afstemt nøjere, ville jeg også bedømme stykket bedre, for både musikken og koreografien er stærke nok til at stå for sig selv. Men skal jeg være ærlig, havde jeg bar forventet noget andet.

Lars uglebjerg, København s
MAN, 12 AUG 2013
4.4
Musikken var i top.

Let it be!

Lars uglebjerg, København s
MAN, 12 AUG 2013
4.4
Lars

Fed koncert. Følte sig hensat til en " rigtig " beatles koncert. Gode sange og sangere og fed stemning. Kan man lide Beatles kan det klart anbefales.

Lars, Randers sø
TOR, 01 AUG 2013
4.4
En ny Beatels fan er født

I konfirmationsgave havde vi givet vores barnebarn (15 år) en tur til London. Vi skulle naturligvis også i teateret. Valget faldt bl.a. på 'Let it be'. Det var en fantastisk oplevelse. For os 'gamle' et genhør med fortidens store idoler og for Monica en øjenåbner for Beatels. Fantastisk optræden af de 4 (5) unge mennesker. De kunne virkelig få hele salen til at gynge. Vi sang, klappede, stampede i gulvet, stod op og dansede twist, som havde vi aldrig gjort andet. Monica var vildt begejstret. Hun taler stadig om oplevelsen, her 14 dage efter hjemkomsten. Hun har været på nettet og downloadet deres musik, set video med dem og nynner stadig 'Let it be'. Vi sad på første række og det var bestemt ikke så ringe endda ;-)

Anette, Stenløse
SØN, 14 JUL 2013
4.4
Lidt kedelig

Det var ikke helt hvad jeg havde ventet. Det var egentlig bare en koncert med nogle der spillede The Beatles. Sangene var gode og de var nu udmærket til at synge dem, men jeg havde regnet med noget helt andet.

Pernille, Risskov
TOR, 27 JUN 2013
4.4
Skøn oplevelse.............

Det var en skøn oplevelse, som man bør se når man kommer til London...............

Leif, Haslev
ONS, 26 JUN 2013
4.4
Fed oplevelse

Det var en fest!!

Anne, Odense
LØR, 18 MAJ 2013
4.4
Lektor

Fantastisk musical - eller rettere, teaterkoncert. I modsætning til fx We Will Rock You og Mamma Mia har man ikke her forsøgt at presse en handling, med personer, konflikter, etc., ned over musikken, og tak for det. Her er udelukkende the Fab Four's musik i centrum, og de 4½ musikere gør det simpelthen fremragende - specielt bliver guitarsoloen i While My Guitar Gently Weeps fremført så man får gåsehud (og tårer i øjenkrogene). En absolut seværdig forestilling, og så oven i købet i et af West End's fine gamle tetatre, the Savoy Theatre, en oplevelse i sig selv.

Claus, Assens
TOR, 02 MAJ 2013
4.4
Kontorassistent

Flot, det nærmeste man kommer en "rigtig" Beatles koncert. Gode musikere, fantatiske sange og gode kostumer.

Mogens, Odense nv
ONS, 10 APR 2013
4.4
Let it be

Let It Be er en koncert med et Beatles-kopi-band, og ikke som jeg havde forestillet mig et slags teaterstykke/musical over Beatles' historie fra en kælder i Liverpool til verdensomspændende succes. Historien vises ved at de skifter kostumer og parykker undervejs. De spiller rigtig godt og det lyder autentisk. Vi havde en fin oplevelse men ville nok have valgt én af de andre store musicals hvis vi havde vidst bedre.

Jane, Herning
LØR, 30 MAR 2013
4.4

Let It Be AnmeldelserLet It Be Anmeldelser

"If you want to experience the best songs in the world played by brilliant musicians who look and sound like The Beatles ? don?t miss this"
Daily Star


"Let It Be - fab for all the family"
The Times


"It was 2 hours of Beatles loveliness. Nothing will ever compare to the real thing, but Let It Be is the next best thing to seeing the boys live!"
Absolute Radio


 

4.4

Fantastisk 4.4

35 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Garrick Theatre
2 Charing Cross Road
London
WC2H 0HH

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2015-08-27

Spiller til
2015-09-05

Forestillingens længde:
2 hours 20 minutes

Vejviser


Benyt Northern eller Piccadilly line til Leicester Square Station, exit mod Charing Cross Road. Herfra er der ca. 3 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv