Mamma Mia! Until 1st September

Mamma Mia! Until 1st September

på Prince of Wales Theatre

Pris fra 524 kr

Mamma Mia, den mest populære musical i verden, skal opleves i originalbyen London. ABBA skrev musikken, og billetter til Mamma Mia køber du her!

Siden præmieren på Mamma Mia i London i 1999, har over 40 millioner haft 'the time of their lives', og vi tør godt love at langt de fleste også blev forelsket i figurerne, historien og ikke mindst musikken af ABBA, som tilsammen udgør MAMMA MIA! Den ultimative feel-good-popsical!

Manuskriptforfatteren Catherine Johnsons solrige og morsomme historie udspiller sig på en græsk paradisø. På sin bryllupsnat fører en ung kvindes udforskning af sin fars identitet til, at tre mænd fra moderens fortid kommer tilbage til den ø, de sidst besøgte for 20 år siden.

Den historiefortællende magi ved ABBA's tidløse sange sender Mamma Mia's fortryllende historie om kærlighed, latter og venskab af sted, og hver aften kan alle nyde deres livs oplevelse! 

Mamma Mia byder på 27 af ABBA's bedst kendte sange inkl. 'Dancing Queen', 'Knowing Me Knowing You', 'Super Trouper' og 'Mamma Mia!' MAMMA MIA The Musical! spilles i flere internationale opsætninger end nogen anden musical og er verdens førende musical forestilling.

Læs mere om ABBA - Læs mere om Catherine Johnson.

NB: Fra September 2012 skifter Mamma Mia teater til Novello Theatre i London. Billetter kan købes HER!

Andre "feel good" musicals som varmt kan anbefales: We Will Rock You - GreaseHairspray og Dirty Dancing.

Andre musicals i London, hvor musikken er leveret af verdenskendte solister eller grupper:
We Will Rock You - The Lion King - Thriller & Jersey Boys.

"Fantastisk oplevelse.. Sad bagerst i salen, god lyd og oversigt til scenen. Fantastisk skuespiller præstation... Bestilte billetter hjemmefra, alt fungerede perfekt. Absolut et højdepunkt i vores 4 dagstur til London, snyd ikke dig selv for denne oplevelse!"
Ditte, Lotte & Christian, Svendborg

"Var inde og se Mama Mia med min 13 årige niece. Både hun og jeg var meget begejstret. Superdygtige skuespillere, simpel og effektiv stage setup og sange og musik der gjorde det meget svært at blive siddende i sit sæde hele aftenen. Vi gik derfra glade, tilfredse og syngende."
Lotte, Sønderborg

"Vi to voksne og to børn (6 og 9 år )så Mamma Mie i London, det var helt perfekt alle de medvirkende var super perfekte og gode, kan anbefales dog har vi set filmem først så børnene bedre kunne følge med."
Henny, Jyllinge

"Det var en super oplevelse at være inde og se MammaMia. Jeg havde ikke forventet at den var så morsom, musikken var lidt lav i starten , men der kom gang i den senere i forestillingen og publikum sang med. Jeg sender de varmeste anbefalinger til denne forestilling."
Birthe, Hornslet

"Vi havde en fantastisk oplevelse i ved at se Mamma Mia i london. Teatret var et ældre flot teater. Mamma Mia var også meget rørende fordi de sang så smukt og alt var så nærværende. Jeg kan kun anbefaleat købe herfra det var nemt og ligetil. Vi have købe den mellemste pris af siddepladser og det var vi glade for, men næste gang vil vi købe de bedste og dyreste."
Iben, Hinnerup

"Skøn! skøn! skøn! forestilling. Man bliver bare glad i låget og revet med af stemningen. Godt castede skuespillere."

Carolina, Charlottenlund

"Min kone og jeg synes begge forestillingen var helt fantastisk med helt fantastiske skuespillere. Melodierne passede perfekt ind i handlingen, og hele opsætningen, kulisser var perfekte. Den fik hele armen fra skuespillernes side og jeg må sige publikum levede med og ikke uden grund. Vi vil uden tvivl se forestillingen igen, om det bliver i London eller København må tiden vise. Der kan ikke gives roser nok - det var en super oplevelse."
Erik, Odense

"Fantastisk og god oplevelse. Alle var enige om dette. Dygtige skuespiller og en meget hyggelig teater. Rent og pænt overalt."
Ingrid, Skive

"Musikken er som man kender den, dog vil jeg sige at hele forestillingen bliver båret af moren og datterens evne til at synge, resten af skuespillerne er ikke synderligt dygtige. Historien er rimelig tam, men følger filmen 99%. Er man ABBA fan så kan forestillingen anbefales, da alle klassikerne er inddraget i stykket!"
Louise, Valby

"Jeg var med min familie, herunder min søn på 9 år, inde og se Mamma Mia. Det var en fantastisk oplevelse. Vi har tidligere set rigtig mange musicals i Londoon, men dette er absolut en af de bedste. Vi sad på anden række, hvilket var helt perfekt. Sceneskiftene var utrolige, og skuespillerne/danserne var ekstremt dygtige og underholdende. Sidst men ikke mindst var publikum medvirkende til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse. Publikum stod op og dansede og sang med de sidste 20 minutter af forestillingen. Forestillinge er perfekt til børn, da der er masser af dans og musik."
Majbritt, Frederiksberg

"Når man er fra den generation, der voksede op med Abba, er det en virkelig god oplevelse at se Mamma Mia på teatret i London. Har også set filmen og ville gense den efter turen til London, men måtte stoppe den efter 10 min, fordi den på ingen måde lever op til musical versionen i London"
Michael, Hvidovre

"Vi så Mamma Mia, det er en fantastisk forestilling som kun kan anbefales. Vi har været meget tilfreds med brug af LondonBilletter.dk, det fungerede perfekt" Sonja, Holeby "Det var en fantastisk oplevelse - hyggeligt sted, stor musikalsk oplevelse og rigtige gode skuespillere med megen humor, kommer gerne igen"
Jens, Hjørring

"Både mig og min datter havde en rigtig god oplevelse. Musicalen var helt fantastisk. Vi havde set filmen i forvejen, og musicalen levede helt klart op til vores forventninger. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som var alle pengene værd"
Kirsten, Langå

"Rigtig god oplevelse, meget festligt"
Pia, Helsinge

"Helt fantastisk - skønne/dejlige sange og fantastiske skuespillere, jeg vil altid anbefale Mamma Mia som en af de bedste musicals" Bente, Nørresundby "Dette er anden gang vi har set dette fantastiske show Mamma Mia og det er stadigvæk en kanon oplevelse og vi kan anbefale den på det varmeste"
Käthe, Næstved

"Mamma Mia er en helt igennem fantastisk forestilling. Opsætning, danse, skuespil og ikke mindst sangene. Alle de medvirkende er så engageret og medriver publikum. Man går derfra i et fantastisk humør og en klump i halsen, det var så smukt. Vi sad næsten helt foran og det gjorde ikke forestillingen ringere"
Bodil, Herning

"Fantastisk sjovt og rørende stykke. Med forbehold gik jeg ind og så stykket på trods af min manglende begejstring for ABBAS musik. Men hvor blev jeg positivt overrasket. Fantastiske skuespillere. Fantastiske stemmer. Fantastisk humor. Vi grinede så tårerne trillede og sang så sremmerne blev hæse. Man kan ikke andet end holde af sangene efter at have set Mamma Mia!"
Maria, Greve

"Vi havde købt billetter her på hjemmesiden, og det fungerede bare rigtig godt. Vi havde købt billetter til Mamma Mia, som bare var helt fantastisk. Super dygtige skuespillere, og de var mere end 100% på lige fra første nummer. Og det var helt fantastisk med deres ekstra numre - virkelig en kanon oplevelse"
Annette, Hjallerup

"Det var en helt igennem fantastisk oplevelse at se Mamma Mia. Handlingen var god, skuespillerne var fantastiske og kunne bestemt også synge. Vi var lidt skeptiske, da vi skulle sidde på 1. række og havde scenen i øjenhøjde, men det gjorde ikke spor. Tværtimod havde vi godt udsyn til alle skuespillers mimik. Jeg havde helt ondt i kinderne af at smile og grine. En rigtig god oplevelse, som helt klart kan anbefales"
Mette, Holstebro

"Bookede billetter via hjemmesidenne, hurtigt nemt og uden problemer. EN SUPER FED MUSICAL, der varmt kan anbefales. ABBAS musik og dygtige ssngere fik hele salen til at juble."
Britta, Fredericia
 

"Det var et helt igennem SUPER FEDT FANTASTISK show, har været afsted 3 år i træk og set forskellige musicals, men syntes bare at Mamma Mia får hele salen med og de x-tra numre de fyrede af var bare top dollar! Vil helt sikkert anbefale det til andre venner og veninder "
Vibeke, Lynge

"Bookede billetter til Mamma Mia via hjemmesiden. Det gik helt smertefrit og billetterne var klar ved ankomst til teatret. En virkelig dejlig forestilling med dejlig ABBA musik spillet og sunget af dygtige musikere og sangere. De kom virkelig ud over kanten og skabte en forestilling, som vi vil huske. Kan stærkt anbefales "
Jan, Ebeltoft

"Har lige været i London og se Mamma Mia, og det er absolut den aller allerbedste af alle musicals, jeg har set. Den er fantastisk sunget og spillet og fyldt med humor, og musikken hamrer i brystet og man har svært ved at sidde stille, derfor var det skønt at stå op til sidst og danse og synge med på extranumrerne......sidder lige nu og hører cd'en fra forestillingen! Skal 100% se MAMMA MIA igen "
Pernille, Fårevejle

"Endnu en super sjov oplevelse af MAMMA MIA i London. Dette var anden gang jeg var ind og se MAMMA MIA. Fik lov til at dele oplevelsen med min store datter, som også synes at den var vildt god. Flotte scener og kanon gode skuespillere. En musical som skal oplevelse "
Gitte, Brøndby

"Vi er lige kommet hjem efter en skøn tur til London. En af de helt store oplevelser var at se en af London musical'erne. Vi valgte at se Mamma Mia. Den var helt vildt fantastisk. Flot opsætning og rigtig dygtige skuespillere. Jeg kan godt forstå, at der så gode og stolte musical traditioner i denne vidunderlige by. Vi købte billetter gennem LondonMusicals.dk - nemt og helt problemfrit :-) Kan varmt anbefales "
Birgitte, Espergærde

"Jeg har været i London flere gange for og se Musicals men Mamma Mia er dog den bedste jeg nogensinde har set den var fantastisk rigtig mange fantastiske skuespillere den er helt unik, skal simpelthen opleves "
Kim, Aalborg

"Jeg var inde og se den med min mor og ingen af os havde set en musical før, men det bliver bestemt ikke den sidste. Den var meget let forståelig, sjov og flot - tiden fløj bare afsted. Rigtig god stemning og gode sange, som næsten alle kunne synge med på. Vi købte desuden biletterne med en 2-retters menu på Wheelers of St. James- det var også en rigtig god oplevelse med lækker fin mad, søde tjenere og god stemning generelt. Alt i alt en helt rigtig hyggelig aften "
Trine, Aarhus

"Mamma Mia er bare FANTASTISK. Sikke en forestilling og skuespillere som bare gav sig fuldt ud. Dejlig musik fortalt med en historie. Fint lille teater med "okay pladser "
Ulla, Hjørring

"Det er nu andet år i træk jeg bestiller billetter igennem jer, og igen fungerede det let og nemt. Mamma Mia er en fantatisk forstilling og jeg så den for 3. gang i London, og vi sad perfekt. Jeg kan kun anbefale at bestille billetter igennem Londonbilletter.dk "
Lars, Fredericia

"Mamma Mia er helt klart den største musical oplevelse jeg nogensinde har haft. Vi græd og grinede og havde en fest sammen med de optrædende. Det var bare super duper og helt uforglemmeligt og kan helt klart anbefales som et must, hvis man skal til London"
Heidi, Ryomgård

"London har meget at byde på når det gælder teater og musical, men MAMMA MIA er absolut et must. Her får man underholdning i top, leveret af gode skuespillere. ABBA musikken lever og vil gør det langt ud i fremtiden, takket være MAMMA MIA. Den yngre generation har taget musikken til sig, og den ældre nyder nostalgien"
Finn, Kastrup

"Vi Mamma Mia i London sammen med vores barnebarn, og det var en dejlig oplevelse for os alle 3. Selvom handlingen måske er lidt "tyndbenet" fik skuespillerne det optimale ud af det på en virkelig sjov og underholdende måde. Sangene er jo meget iørefaldende og blev fremført til ug. Super stemning i salen"

Elise, Odense

"MAMMA MIA var en helt fantastisk god musical, dygtige folk på scenen og stemningen var helt i top!!!En rigtig god oplevelse og god og venlig atsmosfære på teatret. Kan varmt anbefales! "
Rikke, Fååborg

"Alletiders forestilling, gode skuespillere, kan kun anbefale "
Hans Christian, Ballerup

"Vi havde rigtig glædet os til at se forestillingen, efter både at have set den danske udgave og den engelske udgave i Danmark tidligere, men det levede desværre ikke op til vores forventninger. Det virkede som om skuespillerne var trætte og de kom ikke ud over scenekanten "
Kasper, København

"Medrivende musik, fabelagtig gode sangere og dansere. Mange morsomme indslag "
Aage, Kgs. Lyngby

"Kanon oplevelse. Uden sammenligning det bedste show jeg har set. Man kan ikke undgå at blive i godt humør af det. et "Must See" i London"
Jesper, Uldum

"Mamma Mia! Utrolig god oplevelse - fin handling og gode skuespillere der kunne synge - Der var rigtig mange store præstationer fra de medvirkende og ikke mindst så kunne vi synge med"
Kaj, Gilleleje

"Professionelt og godt som altid"
Ole, Hornslet

"Jeg var inde og se Mama Mia og den var fantastisk. Musikken er jo dejlig og skuespillerne var fænomenale, så det var en skøn oplevelse. Jeg synes den var bedre end filmen"
Jette, Odense

"Mamma Mia var simpelthen en så kanon oplevelse at det var hele rejsen til London værd alene"
Lena, Jyderup

"Forestillingen ær fantastisk! Morsom, god handling og super skuespillere/sangere! Billetterne vi fik var supergode, anden række midt for scenen. Tak for oplevelsen som var god hele vejen igennem"
Brita, Karup J

"Syntes helt klart det var en fantastisk oplevelse .. kendte stykket i forvejen og blev bestemt ikke skuffet.. kanon skuespiller med fantastisk sangstemme. Kan kun anbefales en oplevelse for livet"
Anita, Odense

"Rigtig god musical.I et rigtig flot teater med rigtig gode pladser. Der er nogen sange som ikke er med i filmen og det er rigtig fedt."
Christina, Silkeborg

"Det var fuldstændig fantastisk på alle måder. En kæmpe oplevelse og meget dygtige sangere og skuespillere."

Mette, Ringkøbing

"Mamma Mia er den slags shows man bare bliver glad for, og har lyst til at se igen, og igen. Jeg så Mamma Mia med min mand og min søn på 10 år, og vi nød den alle sammen. Musikken er jo fantastisk og alle kan forstå handlingen - Mamma Mia er bare en rigtig feel good musical"
Anette, Frederiksberg

"Det var nemt, hurtigt og overskueligt at bestille via nettet. Billetterne var lagt frem til os på teatret, og vi blev egentlig alt i alt modtaget meget professionelt. Tusinde tak fordi I gjorde jeres bedste for at give os en meget stor Oplevelse. Forestillingen er jo en af dem der må opleves, musikken kendes og handling, såvel som skuespil, er let fordøjelig og til at overskue. Musik og lyd må opleves, det kan ikke med få ord beskrives. Prince of Wales Theatre ligger jo midt i en dejlig levende bydel."
Lina, Søborg

"Min datter og jeg så Mamma Mia den 1.5.10. Det var virkelig godt spillet og nemt at følge med i og sikke de kan synge. Alt i alt en skøn oplevelse. Man kunne ikke lade være med at synge med. Helt fantastisk forestilling. Folk stod op til sidst og dansede med."
Lisbet, Dragør

Mamma Mia! Until 1st September AnmeldelserMamma Mia! Until 1st September Anmeldelser

"A GLORIOUS EVENING OF FUN!"
Daily Mail


"AN IRRESISTIBLY ENJOYABLE HIT! SHEER HEAVEN!"
Daily Telegraph


"INFECTIOUS THEATRICAL ENTERTAINMENT!"
Financial Times


Mamma Mia! Until 1st September PressemeddelelseMamma Mia! Until 1st September Pressemeddelelse

Night after night, audiences are having the time of their lives at MAMMA MIA!. Catherine Johnson’s sunny, funny story of love, laughter and friendship has been thrilling London audiences for over 10 years. More recently ...
Mamma Mia! Until 1st September Pressemeddelelse Læs mereLæs mere

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Prince of Wales Theatre
31 Coventry Street
London
W1D 6AS

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Thursday and Saturday 7:30pm - Friday 8:30pm

Eftermiddagsforestillinger
Friday 5pm and Saturday 3pm

Spiller til
2012-09-01

Forestillingens længde:
Ca. 2 timer og 45 min.

Vejviser


Benyt Bakerloo eller Piccadilly line til Piccadilly Circus. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv