Tailor Made Man

Tailor Made Man

på Arts Theatre

Pris fra 235 kr

Tailor Made Man the Musical på Arts Theatre i London er en ny og kraftfuld musical Billetter til Tailor Made Man the Musical i London kan bestilles her!

Tailor Made Man er den sande historie om stumfilmskuespilleren William Haines, der blev fyret af MGM Studios chef Louis B Mayer, fordi han var homoseksuel og nægtede at opgive sin livslange partner Jimmy Shields for at blive gift med en kvinde. 

1930 var William “Billy” Haines en af MGMs største mandlige stjerner kun overgået af John Gilbert. På skærmen var han kendt for altid at få pigen i allersidste scene. Men bag skærmen levede han et helt andet liv. Billy levede åbentlyst sammen med hans elsker og hans tidligere stand-in Jimmy Shields. Deres forhold blev tolereret af MGM studiet, indtil rygterne begyndte at sprede sig til offentligheden. Louis B Mayer beordrede ham til at gifte sig med den vampede stumfilmskuespillerinde Pola Negri. Billy nægtede og Louis B Mayer fyrede ham derfor. Det blev starten på en ny og endnu mere succesfuld karriere som indretningsarkitekt for Hollywood stjernerne.

Tailor Made Man er en stærk historie om Hollywoods system og dens hykleri, men mest af alt er det historien om Billy og Jimmys turbulente og lidenskabelige kærlighedsaffære, der varede og overlevede i 50 år.

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Arts Theatre
6-7 Great Newport Street
London
WC2H 7JB

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2013-02-13

Spiller til
2013-04-06

Forestillingens længde:
2 hours

Vejviser


Nærmeste undergrundsstation er Leicester Square Station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv