Billetter til: Hairspray
Fra 570 kr

Hairspray

Gem
Gem ikke

Hvis du ønsker forandring, må du virkelig gøre dig umage for at opnå det! Drømmen om forandring er lige præcis, hvad musicalen Hairspray har sit fokus på. Se denne farverige, sjove og hjertevarmende historie, når den blomstrer på scenen i London!

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Se Olivier Award-vindende Michael Ball som Edna
- Nyd en fantastisk, sjov og inspirerende historie
- Lyt til alle de populære sange og dansenumre

Hvad kan jeg forvente?

Det er juni i Baltimore i år 1962. Tracy Turnblad er en stor pige med stort hår og store drømme - og begge dele lader til at få hende involveret i en del problemer. Tracy og hendes bedste veninde, Penny, elsker at se det lokale teenage danseshow ved navn The Corny Collins Show. Showet er glamourøst, farverigt og så optræder den flotte Link Larkin i det! Mens deres mødre ikke helt forstår interessen for showet, kan Tracy og Penny slet ikke få nok!

En dag offentliggøres det, at der snart vil blive holdt auditions til en ledig plads i showet. Tracy er ivrig efter at deltage, men hendes mor, Edna, vil ikke give hende tilladelse, da hun bekymrer sig og tror, at Tracy vil blive gjort til grin på grund af hendes vægt. Da Tracy trodser Edna og tager til audition alligevel, møder hun ingen andre end selveste Link Larkin!

Tracy ønsker at blive en stjerne på TV showet, mens hun prøver at vinde Links hjerte og ønsker at få alle med i fællesskabet - uanset hvad deres hudfarve eller størrelse er, eller hvordan deres hår ser ud. Men er det muligt, når man konstant bliver mødt med modstand?

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret. Mobilbilletter er tilladt.

Forestillinger

Tirsdag-lørdag: 19:30.
Torsdag og lørdag: 15:00.
Søndag: 16:00

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 15 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Coliseum Theatre

Adresse
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.