Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Arenainfo.

Barbican

Barbican

Barbican

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Anything Goes
Fra 320 kr

Anything Goes

Gem
Gem ikke

Anything Goes, den klassiske og prisvindende Broadway musical, ligger til kaj i London i 2021, i en hel ny udgave!

Højdepunkter

-Oplev den klassiske musical i en helt ny opsætning.
-Nyd Cole Porters tidsløse sange.
-Vælg dine egne pladser.
-Oplev Megan Mullally kendt fra Will & Grace.

Hvad kan jeg forvente?

Anything Goes smager af en helt frisklavet Gin-Fizz, mener New York Times. Anything Goes udstråler saft og elegance i denne nye storslåede opsætning af Cole Porter og P. G. Wodehouse’s klassiske musical; Anything Goes.

Musikken bag Anything Goes er selvfølgelig den samme som altid, med bl.a. de store hits som ‘I Get A Kick Out of You’, ‘You’re the Top’, og ‘It’s DeLovely!’, så Anything Goes er alt hvad du kan forvente af en stor Broadway opsætning

Megan Mullally får sin West End debut i Anything Goes som den dejlige Reno Sweeney. Megan Mullally er nok mest kendt som sin ikoniske rolle som Karen Walker i TV-serien Will & Grace.

Det er Bon Voyage på S.S America, men alt går ikke som det skal, når de lægger fra kaj. Alt takt og tome smides overbord, da to umage par begiver sig på et eventyr ombord på skibet, for at finde den ægte kærlighed.
Rejsen beviser, at skæbnen undertiden har brug for lidt hjælp fra en syngende og dansende besætning, lidt komiske udklædninger, en smule afpresning, dobbeltspil og komik på højt niveau.

Cole Porters Anything Goes kan man ikke andet end at elske. Så stig ombord SS America og bliv underholdet på den gode klassiske musical måde i en overdådig og ny opsætning

Hvordan fungerer det?

How do I get my tickets?
Your e-ticket will be emailed directly to you shortly after your booking is complete. Bring a printed copy to the theater, or present the ticket via your mobile phone.

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Når du ankommer til teatret, er det vigtigt at alle over 14 år, skal fremvise en negativ COVID-19 test, for at gæster, ansatte og optrædende kan følge sig sikre. Dette skal fremvises på en af følgende måder:

Fremvisning af Corona pas, hvor det fremgår:
-At man er fuldt vaccineret (Begge doser), og den sidste indsprøjtning er mindst 14 dage gammel, eller
-En negativ test (PCR eller kvik test) der ikke er ældre end 48 timer, eller
-Man kan bevise man har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder.

Vejviser

Barbican

Adresse
Silk Street London EC2Y 8DS

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.