Billetter til: Aspects of Love
Fra 222 kr

Aspects of Love

Gem
Gem ikke

34 år efter Michael Ball spillede hovedrollen i den originale West End opsætning af Andrew Lloyd Webbers klassiske musical "Aspect of Love", vender han tilbage i ny opsætningen af samme musical i 2023 i London.

Højdepunkter

-Oplev den nye version af Andrew Lloyd Webbers musical
-Nyd Michael Ball i rollen som George
-Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

'Intet i verden vil nogensinde blive det samme'!
34 år efter at have medvirket i den originale West End-produktion af ”Aspect of Love” vender Michael Ball tilbage i Andrew Lloyd Webbers berømte musical ”Aspects of Love” i Londons West End, denne gang i rollen som George.

Michael Ball sagde til pressen: "Aspects of Love har en meget speciel plads i mit hjerte. Jeg er glad for igen at være med i Andrew Lloyd Webbers nytænkning af ”Aspect of Love” i Londons West End."

”Aspect of Love” er baseret på romanen af samme navn af David Garnett. Vi følger tre generationer af Dillingham-familien i denne hjerteskærende historie om lidenskab, kærlighed, liv og tab i efterkrigstidens Frankrig og Italien. Historien udspiller sig over 17 år.

Alex forelsker sig i en skuespillerinde Rose. Da parret indleder en lidenskabelig affære, ændres hele deres liv, af den uventede ankomst af onkel George, da de opdager, hvordan kærlighed - i dens mange former - virkelig ændrer alt.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail. Mobilbilletter er accepteret. 

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Vejviser

Lyric Theatre

Adresse
29 Shaftesbury Avenue London W1D 7ES

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.