Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Arenainfo.

Novello Theatre

Novello Theatre

Novello Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Mamma Mia - London
Fra 166 kr

Mamma Mia - London

Gem
Gem ikke
4.7 (1765)

Oplev Mamma Mia - den populære musical, som også er blevet filmatiseret! ABBA står bag alt musikken, så gør dig klar til at prøve at afholde dig selv fra at synge med. Mamma Mia handler om en ung kommende brud, som ønsker at finde sin far. Nu kan du se den rørende musical i West End i London!

Højdepunkter

- Hør alle dine yndlings ABBA-sange
- Syng med på alle de store hits
- Oplev en rørende og sød historie
- Man-fre kan du oftest spare ved at bestille online
- Få billetter til denne publikumsfavorit
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Hvad handler Mamma Mia om?
Manuskriptforfatteren Catherine Johnsons solrige og morsomme historie udspiller sig på en græsk paradisø. På sin bryllupsnat fører en ung kvindes forsøg på at finde sin far inden sit bryllup til, at tre mænd fra moderens fortid kommer tilbage til den ø, de sidst besøgte for 20 år siden. Det resulterer i en bryllupfest, de aldrig vil glemme.

Det er en historie om kærlighed, venskab og identitet underfundigt fortalt gennem ABBAs tidløse klassikere. Mamma Mia byder på intet mindre end 27 af ABBAs bedst kendte sange inkl. 'Dancing Queen', 'The Winner Takes It All', 'Knowing Me Knowing You', 'Super Trouper' og 'Mamma Mia'. 

Vidste du dette om Mamma Mia?
Mamma Mia! The Musical blev lavet til en film i 2008. Den britiske/amerikanske/svenske musicalfilm Mamma Mia! The Movie har et internationalt stjernespækket skuespillerhold: Meryl Streep spiller rollen som en enlige mor Donna Sheridan. Pierce Brosman (Sam Carmichael), Colin Firth (Harry Bright) og Stellan Skarsgård (Bill Anderson) spiller de tre potentielle fædre til Donnas datter, Sophie, spillet af Amanda Seyfried. 

Hvem er holdet bag?
Mamma Mia er baseret på en bog af Catherine Johnson og sange af ABBA, Björn Ulvaeus og Benny Andersson står bag musik og tekster. Musicalen er instrueret af Phyllida Lloyd.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter ?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

Vigtig information

How long is the musical?
Mamma Mia lasts approx. 2 hours and 35 minutes, including intermission. 

Er dette noget for mig?

Mamma Mia er en musical for alle aldre, og den er endda passende for børnefamilier. Den er anbefalet til børn fra 6 år og op. 

Forestillinger

Mandag til lørdag kl. 19:45 Torsdag og lørdag kl. 15:00

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 35 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Novello Theatre

Adresse
5 Aldwych London WC2B 4LD

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.