Dreamboats and Petticoats

Dreamboats and Petticoats

på Wyndham's Theatre

Pris fra 656 kr

Dreamboats and Petticoats er en ny musical i London. Dreamboats and Petticoats i London fortæller historien om musikerne Norman og Bobby og den skønne Laura. Billetter købes her!

Dreamboats and Petticoats The Musical tager jer tilbage til en tid, hvor der næsten hver uge blev skrevet et nyt hit. Musikken i Dreamboats and Petticoats er af bl.a Roy Orbison, The Shadows, Eddie Cochran, Billy Fury, Chuck Berry og mange flere.

I 1961 kæmper de to talentfulde musikere Norman og Bobby om at vinde så mange af deres kvindelige fans hjerter som muligt, specielt den smukke og dejlige Lauras!

Lyt til disse klassikere og hits i Dreamboats and Petticoats: Lets Dance, To Know Him Is To Love Him, Shaking All Over, In Dreams, Bobby's Girl, Three Steps To Heaven, Little Town Flirt, Only Sixteen, Almost Grown, Sleepwalk, Runaround Sue, The Locomotion, Happy Birthday Sweet 16, What A Wonderful World, Half Way To Paradise, Will You Still Love Me Tomorrow, Let's Twist Again og mange flere.....

Fantastisk 5.0

5.0 2 kundekommentarer
God underholdning

En anbefaling herfra...

Kasper, Vejle
ONS, 02 JAN 2013
5.0
En oplevelse man ikke må snyde sig selv for.

En hel enestående oplevelse, skønne sange og virkelig dygtige sanger ,kunne slet ikke lade være med at synge med på melodierne . Da det var slut på forstillingen var alle bare så høje af den super oplevelse det havde været.

Jonna, Randers
FRE, 14 DEC 2012
5.0
"Dreamboats and Petticoats er en glimrende og underholdende musical med mange af de bedste hits fra slutningen af 50erne og begyndelsen af 60erne i fine fremførelser. Det engelske publikum med deres livlige deltagelse er blot med til at forbedre underholdningen."
Erik, Albertslund

"Et stopfyldt teater en torsdag aften,hvor vi ankom som de sidste pga flyforsinkelse. Mormor og 2 piger på 14. Vi endte som resten af teatret med at stå op og synge,danse,klappe-til 60-musik med sangere,der bare kunne synge. Sikken en stemning. 24.11.2011"
Gurli, Skovlunde

"En ikke særlig indviklet handling, der gjorde den let at forstå. Gode melodier og skuespillere. Flot opsætning. Let at finde teateret. En god oplevelse"
Edith, Randers

"Super-show!!! Mine 2 døtre på 19 og 13 havde ellers ikke store forventninger, men vi alle forlod teatret i overmåde begejstret stemning efter at have sunget og danset - ja, der blev danset på rækkerne til sidst. Fantastisk genhør med en masse gode gamle numre "
Hanne, Frederiksberg

"Det er et meget dejligt lille teater - og forestillingen levede mere end op til vores ellers store forventninger ! Et fint billede af tiden, dejlige stemmer og en original opsætning"
Randi, Roskilde

"Det var super god underholdning, og musikken var helt i top. En rigtig god musicals hvis man kan lide musik fra 60 erne"
Tine, Greve

"Det bedste jeg nogensinde har set, og hørt. Er klar igen d. 14 okt til at få gåsehud og røde hænder. Håber at man kan få en dvd. Har selvfølgelig cd'en"
Susanne, Brædstrup

"Det er bare en ørehænger, og man kan kun blive i godt humør, og selv for dem som ikke er så stiv i det engelske, så kan man følge med i forstillingen, og se pointet, vi gik alle 4 derfra i strålende humør og sang på vejen hjem til vores lejlighed,smukke og dygtige mennesker, og en mucical som måske burde få lidt mere omtale i medierne"
Yvonne, Sakskøbing

"Dreamboats and Petticoats er hidtil den bedste musical jeg har set. Skuespillerne sang rigtig godt og der var en virkelig GOD stemning. Skuespillerne formåede at komme udover scenekanten. Det er klart en musicals der kan anbefales både til unge og ældre"
Camilla, Gudumholm

"En fantastiks forestilling for alle dem der holder af rockmusikken fra rockens barndom. Her fulgte det ene hit efter det andet, mange i original udsætninger og endnu andre i nogen nyedere udsætninger, der gjorde det hele barfe endnu bedre. Jeg og min 13 år gamle søn nød forestillingen i fulde drag. Den absolut bedste musical på vore rejse"
Gizur, Charlottenlund

"Forestillingen Dreanboats and Petticoats var en Ok oplevelse, hvis man er til 60 musik. Til gengæld er Les Miserable en fantastik oplevelse, men meget dygtige sangere, men det er også 2 helt forskellige forestillinger"
Jette, Fredericia

Dreamboats and Petticoats AnmeldelserDreamboats and Petticoats Anmeldelser

"This lovely show brings the memories flooding back."
The Daily Telegraph


"Dreamboats is a nostalgia feast aimed at an audience that listens to Brian Matthew's Sounds of the Sixties on Radio 2 and remembers daring to go and see Alfred Hitchcock's Psycho"
The Independent


 

5.0

Fantastisk 5.0

2 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Wyndham's Theatre
32-36 Charing Cross Road
London
WC2H 0DA

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Thursday 3pm, Saturday 4pm

Spiller fra
2012-10-16

Spiller til
2013-01-19

Forestillingens længde:
2 hours 10 minutes

Vejviser


Benyt Piccadilly eller Northern line til Leicester Square Station. Teatret ligger lige overfor stationen.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv