Memphis

Memphis

på Shaftesbury Theatre

Pris fra 516 kr

Oplev den gribende musical Memphis, vinder af hele fire Tony Awards inklusiv Bedste Musical. Memphis er den medrivende historie om den sorte sangerinde, Felicia, hvis karriere er på vej op, men som har det svært ved at bryde ud af de raceadskilte klubber i 1950'ernes Memphis Tennessee.

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne bevægende musical 
- Vælg dine egne pladser
- Oplev Beverley Knight hovedrollen

Hvad handler Memphis om?
Felicia møder Huey, den hvide radio DJ, hvis kærlighed til musik overskrider race og lydbølger. Når de to samaberjeder, når hendes sjælefulde musik radiolyttere overalt, og rock'n'rollens gyldne era begynder. Men det begynder at brænde på, som de opdager, at verden måske slet ikke er klar til deres musik - eller deres kærlighed. 

Frisk fra sin fantastiske West End-success i The Bodyguard, spiller Beverley Knight hovedrollen i Memphis, som var e tkæmpe hit på Broadway and den enestående tour til 55 nordamerikanske byer.

Med originale sange af Grammy-vinder og Bon Jovi medstifter David Bryan, og den virkelighedsnære fortælling af forfatter Joe DiPietro, vil Memphis' eksplosive blanding af musik, følelser og masser af energi efterlade dig høj. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner forestilling sig til?
Memphis er anbefalet for børn fra 12 år og op efter. 

Hvor længe varer musicalen? 
Memphis varer 2 timer og 30 min. inkl. pause. 

Vigtig information:
- Beverley Knight optræder ikke i alle forestillinger. Hun er ikke på skemalagt til at deltage mandag aften og onsdag eftermiddag. Producerne af Memphis kan ikke garantere enkelte artisters optrædner, da de altid vil kunne påvirkes af sygdom eller helligdage. 

Fantastisk 4.7

4.7 11 kundekommentarer
for alle aldre

Flot oplevelse for os alle i forskellige aldre: 13, 50 og 74 år.

Lotte, Hurup thy
TIR, 09 JUN 2015
4.7
Vild begejstret

Vi havde ikke de store forventninger, men valgte stykket, fordi prisen var rimelig. Vi fik en fantastisk oplevelse med utroligt godt musik og opstædende, der virkelig kunne synge. God historie, med både kærlighed og karriere. Mange gode roller.

Dorte, Randers c
TIR, 21 APR 2015
4.7
Fuldstændig fantastisk

i denne uge så vi 3 musicals i London og denne var uden sammenligning den bedste. Fuldstændig fantastiske sangere og dansere. En god historie der blev krydret med en dejlig humor - flot scene og kostumer. Vi vil helt sikkert anbefale den til andre.

Steen, Aalborg
SØN, 08 MAR 2015
4.7
Fuldstændig fantastisk

i denne uge så vi 3 musicals i London og denne var uden sammenligning den bedste. Fuldstændig fantastiske sangere og dansere. En god historie der blev krydret med en dejlig humor - flot scene og kostumer. Vi vil helt sikkert anbefale den til andre.

Steen, Aalborg
SØN, 08 MAR 2015
4.7
Underholdning i topklasse

God musik gode sangere skuespillere dansere og festlig musik, vi følt os virkelig underholdt jeg var lige et øjeblik bange for at orkestret manglede, men så dem senere bag et gardin, ( håber da de var der) jeg elsker at se og høre de store orkestre foran scenen i orkestergraven det er den halve oplevelse for mig, God bar med meget sød pige super betjening.Mange hilsener Kirsten

Kirsten, Egå
FRE, 06 MAR 2015
4.7
Fantastisk

Svært at sidde stille

Kirsten, Hammel
TOR, 29 JAN 2015
4.7
Et brag af en oplevelse

Både musikalsk og skuespilsmæssigt nåede aktørerne 'ud over kanten'!!!

Jette, Tórshavn
TIR, 11 NOV 2014
4.7
Sublim musicaloplevelse

Vi kendte intet til hverken skuespillere eller musikken, da vi lod en tilfældighed bestemme, hvilken musical vi ville ind og se i London. Hold da op, for en positiv overraskelse og virkelig en fantastisk oplevelse. Vi er ellers ret "kræsne" med musicals, men denne her slår da næsten alt, hvad vi ellers har overværet. Kan virkelig anbefales til såvel unge som ældre publikummer.

Anna marie, Randers nv
LØR, 01 NOV 2014
4.7
Forrygende & Fantastisk!

En musikalsk oplevelse af de store og samtidig et indblik i musikhistorien. En musical der underholder fra begyndelsen og til slut. Fantastisk musik, sang og dans. En oplevelse der absolut kan anbefales!

Anette, Beder
TOR, 16 OKT 2014
4.7
Bedste musical

Vi så memphis første gang på broadway i new york og var fuldstændig overvældet da vi gik derfra. Så vi havde vores tvivl om det ville være nogenlunde det samme i london. Vi fik os en meget glædelig oplevelse, da det viste sig at de i london blot gjorde det endnu bedre. Memphis er fyldt med fantastiske sange som er svært at sidde stille til. Nogle ovenud fantastiske skuespillere som både spiller of synger over al forventning. Musicalen lægger stadig som nr 1 på vires liste og er kun et besøg og alle pengene værd. Vi kunne sagtens se den en gang mere hvis vi får chancen

Louise, Brønshøj
MAN, 13 OKT 2014
4.7
Den bedste

En super oplevelse skal se den

Tanja, Nibe
SØN, 12 OKT 2014
4.7

Memphis AnmeldelserMemphis Anmeldelser

"Hold on to your hats!"
Daily Mail


"Beverley Knight is sensational!"
Evening Standard


"Some of the most thrilling vocal work you'll find on the London stage"
The Daily Telegraph


 

4.7

Fantastisk 4.7

11 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Shaftesbury Theatre
210 Shaftesbury Avenue
London
WC2H 8DP

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2015-10-30

Spiller til
2015-10-31

Forestillingens længde:
2 hours 30 minutes

Vejviser


Benyt Northern eller Central Line til Tottenham Court Road Station. Herfra er der ca. 10 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv