The Go-Between

The Go-Between

på Apollo Theatre

Pris fra 235 kr

The Go-Between er musicaladaptionen af den klassiske roman af den britiske forfatter L. P. Hartley, som for første gang blev udgivet i 1953. Ud over denne adaption er stykket er blevet adapteret til film, teater, tv, opera, tv og radio.
 
Højdepunkter:
- Få dine billetter sendt direkte til din indbakke
- Vælg dine egne pladser i dit valgte siddeplads sektion
- Sikre dine billetter til en musicaladaption af den klassiske roman
 
Hvad handler The Go-Between om?
The Go-between handler om en aldrende mand, Leo Colston, spillet af Michael Crawford, der ikke længere kan løbe fortidens minderne. Minder fra den varme sommer i 1900, og af hans dage i Norfolk, kommer strømmende tilbage.
 
Ferierne blev brugt sammen med skolekammeraten, Marcus, på hans families luksuriøse landsted, hvor den unge Leo bliver mellemmand mellem den smukke og rige Marian og landmanden Ted, der involveres i en forbudt og hemmelig kærlighedsaffære. Den uskyldige Leo bliver fanget i de voksnes spil af bedrag og manipulation og må risikere alt i denne dybt rørende ungdomsfortælling.
 
Begivenhederne den sommer og kærlighedens ødelæggende kraft kommer til at påvirke Leos liv for altid.
 
Hvordan får jeg mine billetter?
Kort efter din bestilling er færdig, vil du modtage en e-billet via e-mail. Bare udskrive din billet og tag den med dig til teatret. 

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Apollo Theatre
31 Shaftesbury Avenue
London
W1D 7ES

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2016-10-14

Spiller til
2016-10-15

Forestillingens længde:

Vejviser


Benyt Piccadilly eller Bakerloo line til Piccadilly Circus, exit mod Shaftesbury Ave. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv